De 673 Vizualizari

Iubitorii de animale iau atitudine: „Opriți MASACRUL!”

Și în acest an vor fi organizate proteste la Balc

În ultimii 3 ani, iubitorii de animale au luat atitudine împotriva vânătorii de la Balc și au protestat contra acestei activități care duce la decesul a sute de misteți.

În 2011, protestatarii au întins un fileu uriaş în faţa porţii domeniului de la Balc şi au jucat tenis, cu trimitere către fosta activitate a lui Ion Țiriac, ex-tenisman, în timp ce anul trecut au înălţat un balon uriaş cu aer ce a purtat cu el mesajele: „Balc Arena Killing” (Balc, Arenă Criminală) şi „Balc Arena Tennis”.
romanialibera.ro

romanialibera.ro

Şi în acest an, oficialii Asociaţiei Alianţa pentru Combaterea Abuzurilor spun că vor continua tradiţia protestelor. „Atât timp cât domnul Ţiriac continuă tradiţia acestei vânători, care nu e vânătoare, ci un masacru, noi încercăm să contracarăm acţiunea”, a declarat Claudiu Dumitriu, şeful organizaţiei, pentru realitatea.net.

Tags:

Un singur comentariu

  1. Iubitorii de carne cumparata în mal-uri sau restaurante, protesteaza vehement !!!. Ati vazut cum se omoara animalele în mizeria din abatoare ???!. Duceti-va întâi acolo sa vedeti câta cruzime si pe urma sa protestati prin alte parti !.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X