Iubitor de animăluțe de companie? Participă la concursul Animal Zoo!

Animal Zoo vă trimite la cel mai important eveniment dedicat animalelor de companie din București. Oferim câte o invitație dublă, prin tragere la sorți, pentru 10 participanți dintre cei înscriși la concurs și care răspund corect la întrebarea noastră. Pentru a răspunde la întrebare citiți articolul de mai jos! Nimic mai simplu!

Aflat deja la a noua ediție, evenimentul PetExpo reunește în 2017, 50 de expozanți pe o suprafață de 2500 mp. Timp de trei zile vizitatorii se vor putea bucura de 14 evenimente speciale pentru animăluțele lor precum: demonstrații de dresaj, concursuri, pet grooming sau pet weddings.

Ediția din 2017 se va concentra în jurul conceptului de lifestyle pentru animale. Specialiștii prezenți la târg îi vor îndruma pe iubitorii de animale în domeniul nutriției echilibrate, îngrijirii, coafurii și sănătății patrupedelor. În cadrul târgului, specialiști în nutriție vor oferi soluții celor atenți la dieta și sănătatea animalelor.

În prima zi de târg, reprezentații unuia dintre cele mai cunoscute cluburi de dresaj canin din România vor oferi demonstrații pentru vizitatori. Tot vineri, începând cu ora 11:00, PetExpo va găzdui un eveniment inedit de căsătorii între animăluțele vedetelor. Printre VIP-urile prezente la eveniment se va afla și Dana Săvuică, care îl va însoți la altar pe Sushi, un Shih Tzu de 8 ani.

PetExpo oferă soluții și posesorilor de animale care doresc să plece în vacanță, dar nu reușesc să găsească variante pentru îngrijirea lor cât timp sunt plecați. Pet-hotelurile au devenit o parte a unui stil de viață, adoptat în același timp și de proprietari și de animale.

Sâmbătă și duminică, iubitorii de animale sunt așteptați să participe la o demonstrație a câinilor antrenați ai Poliției Capitalei, precum și la concursurile care vor stabili cel mai mâncăcios, cel mai educat, cel mai puternic, cel mai inventiv sau cel mai fidel cățel. Cei mai buni specialiști în grooming își vor demonstra talentul într-o competiție a căror jurați vor fi chiar vizitatorii târgului.

Ediția din acest an a PetExpo se va desfășura în perioada 5 – 7 mai 2017 la Romexpo, în pavilionul C6, zilnic, între orele 10.00 și 19.00, iar duminică între 10.00 și 17.00.

Pentru mai multe detalii despre concurs vă rugăm consultați regulamentul aici.

powered by Binbox

X