De 2146 Vizualizari

Iubirea unui veterinar pentru PACIENTUL SĂU, devenită viral pe internet! Moment EMOȚIONANT

Iubirea unui veterinar pentru PACIENTUL SĂU! Momentul emotionant cand un doctor veterinar incearca sa linisteasca un caine care isi revine dupa o operatie, strangandu-l la piept, face furori pe internet.

Chirurgul Dennis Moses, care lucreaza la un adapost de animale din orasul Maltimore, din statul american Maryland, a fost filmat leganand un catelus care isi revine dupa ce a fost supus unei operatii chirurgicale.

De indata ce efectul anesteziei s-a diminuat, animalul a inceput sa simta durerea, fiind dezorientat. La un moment dat, Moses ia animalul in brate incercand sa-l linisteasca. Pe inregistrare se vede cum tine catelusul pe umar si il cocoloseste.

In timp ce tine il tine in brate, ca pe un nou-nascut, ii sopteste: „Stiu, stiu. Nu e chiar asa de rau”. Inregistrarea a fost postata pe pagina de Facebook a adapostului, strangand peste 6 milioane de vizualizari. Cainele a fost apoi adoptat.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X