Sari la conținut
Home » Iubirea pentru animale nu are limită. Află valoarea cadoului primit de un cățel

Iubirea pentru animale nu are limită. Află valoarea cadoului primit de un cățel

Iubirea pentru animale nu are limită. Cadoul primit de un cățel  de la stăpâna lui are o valoare incredibilă. Tiger, acesta este numele cățelului,  s-a răsfățat pe cinste de ziua lui, însă stăpâna consideră că este un cadou nesemnificativ în comparație cu atenția și grija oferită de patruped familiei ei.

Iubirea pentru animale nu are limită, povestea lui Tiger și a lanțului de aur

O poveste surprinzătoare vine din India, unde Tiger, câinele unei familii a primit un cadou inedit de ziua sa de naștere: un lanț de aur în valoare de 4.000 de dolari. Femeia a decis să-i cumpere un lanț scump câinelui său, gest prin care vrea să-i arate afecțiunea pe care i-o poartă. Gestul a devenit viral pe Instagram după ce imaginile au fost postate online.

Sarita Saldanha a făcut un gest inedit din iubire pentru animalul de companie, potrivit stirilekanald.ro. Ea s-a remarcat prin dorința de a răsplăti câinele pentru loialitatea și iubirea necondiționată pe care le-a arătat familiei ei.

Lanțul de aur, care este o bijuterie deosebită pentru un câine, nu este un accesoriu obișnuit și este o excepție rară în lumea animalelor de companie.


Această atenție deosebită pentru Tiger l-a transformat într-un patruped cu o apariție neobișnuit de luxoasă. Lanțul valorează 250.000 de rupii indiene, în jur de peste 4.000 de dolari.

Gestul femeii de a oferi un astfel de cadou câinelui ei a stârnit admirația multora pe rețelele sociale, demonstrând legătura specială dintre oameni și animale într-un mod neașteptat și strălucitor. „Păzește-l bine de acum!”, i-au transmis internauții.