De 1184 Vizualizari

IUBIRE: un barbat isi dedica viata animalelor fara sanse de adoptie!

Steve Greig a simtiti ca totul s-a sfarsit, atunci cand cainele sau a murit. A stiut, insa, ca pentru el viata merge mai departe, asa ca s-a decis sa ii faca viata mai frumoasa unui alt caine, de la un adapostul de animale. Si nu oricarui caine, ci aceluia cu cele mai mici sanse de a fi adoptat vreodata: celui mai batran si mai putin frumos catel.

Potrivit BoredPanda.com, vazand ca sunt atat de multe animale cu putine sanse de adoptie, i-a venit o alta idee: sa le adopte pe toate acestea. Astfel, in locuinta sa uriasa si-au gasit locul, pe rand, peste 10 caini batrani sau nevazatori, un porc, doua rate, porumbei si cateva gaini. Barbatul este laudat pe retelele de socializare de fiecare data cand publica fotografii cu marea sa familie de necuvantatoare, caci nu este usor sa ai grija de atat de multe animale, fiecare cu problemele ei.

caini1

caini2

caini3

caini4

caini5

caini6

caini7

caini8

caini9

caini10

caini11

Internautii ii marturisesc, pe Instagram, ca povestea sa ii emotioneaza pana la lacrimi. „Sunt cele mai intelepte animale. Atunci cand ajungi la o anumita varsta, stii foarte bine ce vrei de la viata. Cainii stiu cine sunt ei si este foarte usor sa dezvolti o relatie cu un om sau cu un animal care isi cunoaste personalitatea. Mi se umple inima cand stiu ca aceste animale sunt fericite si iubite. Simt ca merita sa traiesc”, a povestit Steve.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X