De 286 Vizualizari

Iubire de … veterinari!

sursa foto - http://www.dailymail.co.uk

Au salvat un pui de rinocer facandu-i masaj cardiac si insuflandu-i aer in nari!

Veterinari dintr-un refugiu din Africa de Sud au suflat aer in narile unui pui de rinocer pe nume Meha si i-au facut masaj cardiac, dupa ce animalul nu a suportat un sedativ, scrie metronews.fr., preluat de Agerpres.

Conducerile Parcurilor nationale din Africa de Sud si refugiului Care for Wold Rhino Sanctuary NPC au decis in 12 iulie sa taie coarnele rinocerilor pentru a evita uciderea animalelor de catre braconieri. Insa, cand au vrut sa faca acelasi lucru lui Meha, mica femela nu a suportat anestestezia, iar inima i s-a oprit.

Veterinarii au inceput imediat un masaj cardiac asupra puiului de 410 kilograme. In videoclipul difuzat se aude cum cineva striga „Oxigen, avem nevoie de oxigen!”. Fiindca tubul legat la butelie nu era destul de puternic, un barbat s-a asezat pe pamant sa sufle aer in narile micului rinocer. Inima lui Meha a inceput in cele din urma sa bata din nou. In prezent animalul este sanatos, afirma canalul YouTube Working With Rhinos, care a difuzat videoclipul.

Meha a fost adusa in refugiu in mai 2015, dupa ce a stat doua zile langa cadavrul mamei sale, ucisa de braconieri.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X