De 1248 Vizualizari

Iubești mult animalele, dar nu poți decide ce ți s-ar potrivi cel mai bine? Alege după zodia ta!

Vezi ce spun astrele!

Ai unele momente când nu știi care ar fi mai potrivit pentru tine sau pe ce criterii să faci această alegere? Fratele îți spune că ți s-ar potrivi o pisică, părinții te sfătuiesc că porcușorul de guineea este soluția ideală, iar tu oscilezi între un cățel și un hamster drăguț?
Animal zoo încearcă să îți ușureze munca și de această dată, propunându-ți să îți alegi prietenul necuvântător în funcție de zodie. Se pare că astrele au o influență specială și în alegerea ființelor necuvântătoare.

Animale „zburdalnice” pentru Berbeci
Cei născuți în zodia Berbec sunt persoane cu foarte multă energie și de aceea este indicat ca animalul lor de companie să fie la fel de „activ”. În acest caz un câine te-ar scoate din impas.
Taurii au nevoie de un spațiu „pufos și călduros”
La cei născuți în zodia Taur lucrurile se schimbă deoarece aceste persoane au nevoie de acel animăluț care să-i completeze starea de confort și de siguranță. Un câine sau o pisicuță cu blană „pufoasă” reprezintă ingredientele unor dimineți de neuitat.
Papagalul este „jumătatea perfectă” pentru Gemeni
Dacă persoanele din Taur sunt dispuse să oferă tandrețe, cei născuți în zodia Gemeni nu au atât de multă răbdare și de aceea este recomandat să își ia un „tovarăș vorbăreț”. Papagalul este „perechea perfectă” pentru o persoană născută în perioada 22 mai – 21 iunie.
Iubire necondiționată fără prea multe eforturi pentru Rac
Majoritatea celor care au reușit să cunoască o persoană născută în zodia Rac au ajuns la concluzia că ei sunt „dezordonați” în tot ceea ce fac în viață. Astfel, racii au nevoie de un animal care să le aducă satisfacție emoțională, dar fără prea multă solicitare din partea lor. În acest sens, hamsterii sunt animăluțele potrivite.
Leii au afinități speciale
Așa cum probabil vă așteptați cei născuți sub semnul astral Leu au o slăbiciune pentru feline. Leii sunt ființele care sunt caracterizate prin frumusețe și extravaganță și tocmai din acest motiv au nevoie de un animal  „narcisist”. Pisicile siameze sunt animăluțele care iubesc „centrul scenei”, astfel încât, stăpânul leu va fi încântat.
Animale care iubesc disciplina pentru Fecioare!
Fecioarele iubesc ordinea și disciplina și de aceea este indicat ca animăluțul de companie să fie unul inteligent, care poate fi dresat rapid. Cel puțin la început, fecioarele vor urmări fiecare mișcare a animalului de companie, dar cu timpul va face orice pentru a-l vedea fericit, chiar și mizerie. Un acvariu cu pești ți s-ar potrivi perfect dacă ești născut în această zodie.
Balanțele nu vor prea multă agitație
Nativii din zodia Balanță au gusturi rafinate, ei iubesc să trăiască în pace și armonie. Tocmai de aceea, cele mai potrivite ființe necuvântătoare sunt păsările. Alături de zburătoare, Balanțele se vor trăi ca în Paradis.
Scorpionii iubesc scorpionii
Paradoxal sau nu, cel mai potrivit animal pentru cei născuți sub semnul astral Scorpion este tot un scorpion, o șopârlă sau chiar un șarpe. Ei iubesc aceste „vipere” pentru simplu fapt că sunt la fel de reci ca ei.

Săgetătorii preferă „câinii de talie mare”

Cel mai bun prieten al nativului din Săgetător este un câine simpatic, vesel, și fericit.Aşadar, cel mai bine ar fi să cauți compania unui Golden or Labrador retriever, Lhasa Apso sau Shih Tzu.
O viață perfectă alături de un animal loial

Loialitatea este principala calitate a animalului de companie care îi vor înmuia pe Capricorni.

Probabil că în aceste momente te gândești la un câine, dar tind să îți spun că ai greșit. În acest caz, pisica persană este ființa care l-ar fascina pe Capricorn.
Vărsătorii au gusturi mai puțin normale
Nativii din Vărsător sunt etichetate ca fiind persoane reci sau extravagante, astfel ei vor tinde către un animal mai puțin obișnuit. De exemplu, un porc domestic sau un pește exotic.

horo
Un acvariu cu pești este un mediu de poveste pentru nativii Pești
Ca și în cazul Scorpionilor, Peștii preferă tot pești. Un acvariu cu specii exotice este lumea unde poate evada un nativ din zodia Pești.

(Andreea Brînzei)

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X