602 Vizualizari

ISIS se foloseste de pisici pentru recrutarea adeptilor!

 

Un recrut britanic al ISIS foloseste o aplicatie de mesagerie criptata pentru a atrage tinerii de a se alatura gruparii jihadiste din Raqqa, relateaza dailymail.co.uk.

Omar Huseein, care a lucrat ca agent de paza la un supermarket din Buckinghamshire, a postat imagini cu pisica lui gri, pe nume Lucy, fotografiata langa o grenada sau langa o centura cu explozibil. Spre exemplu, Lucy sta in interiorul unei centruri negre, de tipul celor pe care le folosesc atentatorii sinucigasi si priveste drept la aparatul de fotografiat. Langa fotografia pisicii este postata explicatia: “Vino mai aproape si iti voi arunca intreaga casa in aer”! Intr-o alta imagine, pisica doarme linistita langa o grenada..

pis grenada

Huseein are 28 de ani si, de-a lungul timpului, a postat numeroase fotografii pe retelele de socializare, realizate in vremea cand traia in Raqqa. Potrivit opiniei sale, cei care nu sunt musulmani trebuie urati pentru ca „sunt egoisti”.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X