De 2395 Vizualizari

Irlanda de Nord adopta maidanezi romani: „Urmau sa fie ucisi cu ciocanul!”

Strinii ne judeca din ce in ce mai aspru pentru

Un adăpost din Irlanda de Nord, a salvat cinci câini comunitari din România. Aceştia au vârste cuprinse între 3 și 6 ani.

Publicația irlandeză semnalează că animalele erau ținute în „condiții îngrozitoare”, erau hrănite o dată pe săptămână, erau bătute și ar fi urmat să fie omorâte cu ciocane.

În cinci zile, animalele înspăimântate au primit adăpost la Banbridge. Aceştia sunt în așteptarea adopțiilor.

Gillian McFadden, deținătoarea adăpostului Doghouse Sanctuary spune: „România este unul din cele mai îngrozitoare locuri în ceea ce privește cruzimea față de animale și am ascultat povestiri teribile despre uciderea în masă acolo a câinilor în ultima perioadă”.

Associated Press anunța că în urmă cu două luni autoritățile române au luat decizia de a ucide în masă zeci de mii de câini vagabonzi de pe străzile Bucureștilor, adăugând că această decizie a fost luată după ce un băiețel de patru ani a fost atacat și ucis de maidanezi. De asemenea, publicația nord-irlandeză amintește și de incidentul din 2011 când o femeie a fost ucisă tot de o haită de câini.

 (Maria Mocanu)

2 Comentarii

  1. Urmau sa fie omoriti cu ciocanul !!! … aberatiile unor ratati social care nu suporta sa ajute un copil orfan dar ar omori pentru o javra de ciine !!! Ratatiii nu se intereseaza cum mor alte animale compleare ajung hrana pentru ciini lor … retardati complet …

  2. De ce sa ne miram, ca urmau sa fie ucisi cu lovituri de ciocan?De ce, sa nu vedem realitatea?conditiile inumane in care sunt tinuti cainii,alimentatie proasta,mizerie,asistenta veterinara zero,,,ne mai vorbind de comportamentul hingherilor.Este de crezut ,ca se intampla astfel de atrocitati, intr-o tara ca Romania in care animslele nu sunt iubite,din contra maltratate,batute,infometate,ucise,,,romanul este o natie de om, imi pare rau sa o spun ,nu -si iubeste nici semenii sai,dar nici animalele!!!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X