De 2340 Vizualizari

Ion Cristoiu: Cea mai mare realizare a mea: ”Am reușit să comunic cu CÂINELE”!

Cel mai cunoscut ziarist român a făcut o declaraţie amuzantă, povestind cititorilor lui pe pe Facebook cum a reuşit să se împrietenească, în sfârşit, cu patrupedul său:

catel ion cristoiu

”Cu cîțiva ani în urmă, urcînd drumul spre Găgești Deal, a fost cît pe-aci să calc o cățelușă aruncată de cineva.
Și la îndemnurile soției – iubitoare de animale-, am luat cățelușa, am dus-o la doctor, am îngrijit-o, i-am luat cușcă (De pe Internet!). S-a făcut mare. Numai că ori de cîte ori veneam acasă, de cum mă vedea, fugea în cușcă, vîrîndu-se în fund, cît putea de tare. Nu mai spun cît m-a amărît și m-a revoltat. Cu toți din familie era de o drăgălășenie uimitoare. De mine fugea ca de Ucigă-l Toaca al cîinilor.
-Nu știi să comunici cu ea! mi-a explicat soția. Chestia cu comunicatul am priceput-o repede. Nu spunea Guvernul Boc că, deși a făcut și a dres pentru Popor, n-a știut să comunice cu Poporul?! Ei, bine, eram în situația Guvernului Boc. Făcusem și dresesem pentru Cîine (așa-i spune soția, să nu se interpreteze dacă-i zice cățea!) și cîinele, ca și Poporul, se dovedea nerecunoscător. Zilele acestea, ajungînd în Găgești Deal, Cîinele a ventit cînd l-am chemat, ba chiar m-a lăsat să-l mîngîi. Ura! am reușit că comunic cu Cîinele! Nu-mi dau seama însă ce s-o fi întîmplat. Cred c-a aflat că Victor Ponta a dezvelit plăcuța de la Yedicule după ce-a citit un editorial de-al meu. N-a zis că-i al meu, dar, probabil Cîinele are o deosebită stimă pentru Ponta și e gata – sînt sigur- să-l voteze la Prezidențiale.”, a scris Ion Cristoiu.

2 Comentarii

  1. mihai r. spune:

    Domnul Cristoiu, mare scriitor si mare jurnalist a stiut de minune sa puna in text, in stilul domniei sale, o intamplare absolut normala.

  2. frei_herr spune:

    Cristoiu, si idiot si politruc, simultan siii … in acelashi timp!
    Comme d’habitude!
    Ce-au in comun obsesiile sale politice cu … etologia canina numai decortexarea sa jurnalistica poate explica!…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X