Sari la conținut
Home » INVENȚIE INCREDIBILĂ! Uite cum a rezolvat un iubitor de animale problema câinilor care nu suportă să stea singuri acasă

INVENȚIE INCREDIBILĂ! Uite cum a rezolvat un iubitor de animale problema câinilor care nu suportă să stea singuri acasă

INVENȚIE INCREDIBILĂ! Ce faceți atunci când companionul dvs. plânge când rămane singur acasă? Ei bine, un german a găsit o soluţia perfectă pentru această problemă: a lansat un radio dedicat patrupedelor. Postul emite 24 de ore pe zi şi are menirea de a-i face pe câini să nu se mai simtă singuri atunci când stăpânii nu sunt acasă.
 Stephan Stocki, în vârstă de 30 de ani, moderator la un post de radio, din regiunea Baden-Württemberg, Germania, a anunțat crearea unui program destinat câinilor, iar în ultimele trei luni și jumătate, noul canal al radiolui, denumit „Hallo Hasso”, a difuzat muzică pentru căței singuri.
Stocki declară că a fost inspirat să creeze programul special de către câinele său de companie, Layla, care uneori era atât de plictisit când rămânea singur, încât ajungea să distrugă lucrurile din casă.
Germanul și colegii săi de la RadioTon au început să cerceteze ce fel de muzică îi atrage de obicei pe câini și au descoperit că muzica trebuie să fie foarte lentă.
Așadar, muzica clasică, melodiile hippie vechi și chiar clipurile YouTube obscure se potrivesc perfect profilului, astfel că au compilat mai multe liste de redare pentru difuzare pe Hallo Hasso.

„Nu este vorba de păstrarea liniștită a câinilor”, a spus Stocky despre Hallo Hasso. „Este vorba mai mult despre câinele care simte că nu este singur”.
El a mai spus că Layla nu mai este la fel de agitată de când îl ascultă pe Hallo Hasso și a devenit relativ liniștită. Hallo Hasso este disponibil numai în Baden-Württemberg, prin radio, dar dacă doriți să vedeți dacă acesta poate calma animalele de companie, programul poate fi accesat și online de pe site-ul radiolui.  
Priviți ce fac câinii când sunt lăsați singuri acasă.

 

Etichete: