De 744 Vizualizari

Intr-o moschee din Istanbul, credinciosii se roaga alaturi de pisici

Vechea Moschee Aziz Mahmut Hüdayi din Istanbul este deschisa nu numai credinciosilor, ci si pisicilor fara stapan, idee inedita, care i-a adus o considerabila popularitate pe internet initiatorului ei, imamul Mustafa Efe, scrie Huffington Post, preluat de Agerpres.

cats1

In aprilie 2015, el a descoperit ca o pisica isi facuse culcus in impunatoarea cladire si-a anuntat pe enoriasi ca ii asteapta o surpriza la rugaciunea de vineri.

cats2

Mai tarziu, el a decis sa acorde adapost mai multor feline pe timpul iernii, dupa cum a relatat cotidianul „Daily Sabah”, publicand si fotografii ale patrupedelor comod asezate pe covor, intre credinciosi. Apoi, ziarul a difuzat si o inregistrare video in care se vede o pisica instalata impreuna cu puii ei in zona in care predica imamul in fiecare vineri.

cats3

Mustafa Efe a postat de internet numeroase fotografii cu pisicile din Moscheea Aziz Mahmut Hüdayi, situata intr-o zona plina de istorie a orasului de pe malul Bosforului. Din imagini rezulta fara tagada ca si credinciosii agreeaza felinele si se bucura de compania lor.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X