Categories: Lumea animalelor

Întâmplări REALE care dovedesc că ANIMALELE sunt mai bune ca noi!

Animalele sunt capabile de foarte multe sentimente, nu doar de dragoste faţă de stăpân sau loialitate. Ele dovedesc zi de zi că au suflet şi inteligenţa necesară de a-şi duce viaţa alături de noi.

Papagalul i-a spus câteva cuvinte emoţionante stăpânei, apoi a muritAlex, un papagal african, şi-a luat adio de la stăpâna lui spunându-i „Să fii cuminte! Te iubesc”. Pasărea a murit de bătrâneţe, în 2007.

Dovedit ştiinţific: vacile au prieteni şi devin stresate atunci când sunt ţinute separat

Conform cercetătorului Krista McLennan, “ când vacile se află alături de partenerul lor preferat, nivelul lor de stres este scăzut, comparând acest nivel cu cel al vacilor care stau singure”.

Doi câini ghid şi-au scos stăpânii dintr-un Turn Geamăn al World Trade Center, pe 11 septembrie, înainte ca acesta să se prăbuşească!

Câinii-ghid, Sally şi Roselle, ai celor doi nevăzători şi-au ghidat stăpânii pe treptele 70 de etaje, scoţându-i teferi din zgârie-nori înainte ca acesta să cadă, în urma atentatului terorist din 11 septembrie 2001. Cei doi câini au fost medaliaţi de statul american.O balenă albă a salvat un scufundător de la moarteUriaşul mamifer a făcut un gest uluitor atunci când a coborât la peste 20 de metri adâncime într-un bazin, pentru a salva o femeie scufundător de la moarte.Yang Yun încerca să ajungă la suprafaţă în momentul în care un cârcel i-a blocat picioarele. „Am început să mă scufund şi să mă înec. Am crezut că ala mi-e sfârşitul, că o să mor. Însă imediat am simţit o forţă imensă care m-a ridicat şi m-a adus la suprafaţa apei”, povesteşte femeia. Balena Beluga se numeşte Mila şi gestul ei eroic fost surprins de aparatele de filmat montate în bazin,Ciobănescul German care a devenit câine-ghid pentru un Coker Spaniel orbCând Ellie, un spaniel orb, a fost adoptată de managerul unui adăpost de câini, câinele Leo a devenit extrem de atent, devenind brusc un câine-ghid pentru micuţa căţeluşă nevăzătoare.O apăra de alţi câini, o conducea la castronul cu hrană şi a ferit-o de obiectele de care s-ar fi putut lovi!

Elefanţii abuzaţi la circ au fost reuniţi după 25 de ani! Reacţia lor atunci când s-au (re)văzut a făcut o lume întreagă să plângă

Jenny şi Shirley s-au născut şi au crescut în acelaşi loc. Erau cele mai bune prietene până într-o zi când au fost vândute la circ. Fiecare dintre ele au mers pe alt drum. După 25 de ani de chin şi suferinţă, un lung şir de abuzuri, cele doua elefănţici s-au reîntâlnit la un sanctuar. Reacţia lor a lăsat audienţa fără glas…

Recent Posts

Cum poți avea o relație bună cu câinele tău

Cum poți avea o relație bună cu câinele tău. Important este să știi să ”traduci”…

3 săptămâni ago

O pisică mers singură la veterinar să nască. Unde se întâmplă asta

O pisică a mers singură la veterinar să nască, acest lucru s-a întâmplat la noi…

3 săptămâni ago

De ce este greșit să-i dai pisicii tale să mănânce carne crudă

De de este greșit să-i dai pisicii tale să mănânce carne crudă conform specialiștilor în…

3 săptămâni ago

Medicii atrag atenția: au apărut căpușele

Medicii atrag atenția: au apărut căpușele și primii pacienți care au cerut ajutorul specialiștilor. Sezonul…

o lună ago

Liliecii ”Vulpi zburătoare” din Australia sunt amenințate cu dispariția

Liliecii ”Vulpi zburătoare” din Australia sunt amenințate, în acest moment, ca niciodată înainte. Aceste animale…

o lună ago

O nouă campanie speră să sensibilizeze și să reducă cererea de câini cu probleme de sănătate

O nouă campanie speră să sensibilizeze și să reducă cererea de câini cu probleme de…

o lună ago

Parteneri

  • EVZ

  • EVZ

  • INFOACTUAL

  • INFOACTUAL

  • EVZ