Sari la conținut
Home » Întâmplări REALE care dovedesc că ANIMALELE sunt mai bune ca noi!

Întâmplări REALE care dovedesc că ANIMALELE sunt mai bune ca noi!

  • de

Animalele sunt capabile de foarte multe sentimente, nu doar de dragoste faţă de stăpân sau loialitate. Ele dovedesc zi de zi că au suflet şi inteligenţa necesară de a-şi duce viaţa alături de noi.

Papagalul i-a spus câteva cuvinte emoţionante stăpânei, apoi a muritpapagalAlex, un papagal african, şi-a luat adio de la stăpâna lui spunându-i „Să fii cuminte! Te iubesc”. Pasărea a murit de bătrâneţe, în 2007.

Dovedit ştiinţific: vacile au prieteni şi devin stresate atunci când sunt ţinute separat

Conform cercetătorului Krista McLennan, “ când vacile se află alături de partenerul lor preferat, nivelul lor de stres este scăzut, comparând acest nivel cu cel al vacilor care stau singure”.

Doi câini ghid şi-au scos stăpânii dintr-un Turn Geamăn al World Trade Center, pe 11 septembrie, înainte ca acesta să se prăbuşească!

caini ghidCâinii-ghid, Sally şi Roselle, ai celor doi nevăzători şi-au ghidat stăpânii pe treptele a 70 de etaje, scoţându-i teferi din zgârie-nori înainte ca acesta să cadă, în urma atentatului terorist din 11 septembrie 2001. Cei doi câini au fost medaliaţi de statul american.O balenă albă a salvat un scufundător de la moartebalenaUriaşul mamifer a făcut un gest uluitor atunci când a coborât la peste 20 de metri adâncime într-un bazin, pentru a salva o femeie scufundător de la moarte.balena2Yang Yun încerca să ajungă la suprafaţă în momentul în care un cârcel i-a blocat picioarele. „Am început să mă scufund şi să mă înec. Am crezut că ala mi-e sfârşitul, că o să mor. Însă imediat am simţit o forţă imensă care m-a ridicat şi m-a adus la suprafaţa apei”, povesteşte femeia. Balena Beluga se numeşte Mila şi gestul ei eroic a fost surprins de aparatele de filmat montate în bazin,Ciobănescul German care a devenit câine-ghid pentru un Coker Spaniel orbciobanesc german si cokerCând Ellie, un spaniel orb, a fost adoptată de managerul unui adăpost de câini, câinele Leo a devenit extrem de atent, devenind brusc un câine-ghid pentru micuţa căţeluşă nevăzătoare.ciobanesc germanO apăra de alţi câini, o conducea la castronul cu hrană şi a ferit-o de obiectele de care s-ar fi putut lovi!

Elefanţii abuzaţi la circ au fost reuniţi după 25 de ani! Reacţia lor atunci când s-au (re)văzut a făcut o lume întreagă să plângă

elefantiJenny şi Shirley s-au născut şi au crescut în acelaşi loc. Erau cele mai bune prietene până într-o zi când au fost vândute la circ. Fiecare dintre ele au mers pe alt drum. După 25 de ani de chin şi suferinţă, un lung şir de abuzuri, cele doua elefănţici s-au reîntâlnit la un sanctuar. Reacţia lor a lăsat audienţa fără glas…