Sari la conținut
Home » Întâmplare cu totul neobișnuită venită din China! Un leu a fost înlocuit cu un Golden Retriever la o grădină zoologică

Întâmplare cu totul neobișnuită venită din China! Un leu a fost înlocuit cu un Golden Retriever la o grădină zoologică

Întâmplare cu totul neobișnuită venită din China! Un leu a fost înlocuit cu un Golden Retriever la o grădină zoologică.

Totul s-a petrecut la o grădină zoologică din sud-vestul Chinei!

Nu mică le-a fost mirarea unor turiști atunci când au descoperit la o grădină zoologică, un leu cu totul neobișnuit! În cușca destinată leului african, atracția principală a grădinii zoologice, se afla un Golden Retriever, adorabil, nimic de spus, însă nu la ceea ce se așteptau oamenii veniți din curiozitate.

Potrivit digi24.ro, totul a fost „demascat” de un bărbat pe nume Tang, atunci când a mers împreună cu copilul său la grădina zoologică din Xichang, Sichuan, în urmă cu o săptămână. Un panou cu poza și numele animalului, alături de câteva informații despre leu erau postate impunător la intrare, potrivit South China Morning Post.

„La început, am crezut că am ajuns într-un loc greșit. Dar, după ce ne-am plimbat în jurul cuștii, ne-am dat seama că este locul unde ar trebui să fie adăpostit leul”, a spus Tang în videoclip.

Un angajat al grădinii zoologice i-a spus lui Tang că spațiul a adăpostit la un moment dat un leu, însă animalul a fost mutat într-o altă locație.

„Mai schimbăm locurile animalelor, dar aici nu a mai fost scos semnul (panoul cu poza și numele animalului expus – n.n.)”, a spus angajatul.

Tang nu a acceptat explicația și acuză grădina zoologică că vinde bilete lăudându-se că are lei. El a mai spus că felinele africane nu erau deloc prezente în grădina zoologică, în schimb doar un cățel simpatic.

„Banii pentru bilet nu sunt importanți pentru mine. Ceea ce contează mai mult pentru mine este că nu știu cum să-i explic situația copilului meu”, a spus Tang.

Nu este pentru prima dată când o grădină zoologică chineză încearcă să înlocuiască animalele. La începutul lunii martie, un parc zoologic din Xianning, Hubei, a fost acuzată că a pus un rottweiler în cușca unui lup. Conducerea grădinii zoologice a spus că adevăratul lup murise de bătrânețe și nu s-a putut procura altul.