Sari la conținut
Home » Întâmplare care a marcat-o pe Carmen Rădulescu: „M-a topit definitiv şi iremediabil!”

Întâmplare care a marcat-o pe Carmen Rădulescu: „M-a topit definitiv şi iremediabil!”

Întâmplare care a marcat-o pe Carmen Rădulescu. Într-o emisiune de la Antena Stars, Carmen Rădulescu, îndrăgita solista de muzică ușoară,  o mare iubitoare de animale, a povestit cu lux de amănunte momentul când prietenii i-au făcut cadou un câțel.

„Am nişte prieteni care ştiu că sunt topită după animăluţe. După ce a murit Regina, mă tot vedeau că plâng. Au făcut nu ştiu ce chetă, s-au interesat, pe colo, pe colo… Şi m-am trezit, după şase luni şi două săptămâni, cu mânzuca asta mititică. O ţineam în palmă, aşa de mică era. Mi-au adus-o într-o cutie de tort. Au zis că mi-au adus un tort, fiindcă era în preajma sărbătorilor de iarnă. Le-am mulţumit şi am vrut să îl pun în frigider”, a povestit cantareata.

A fost surpriza secolului! Instantaneu am început să plâng, în hohote

„El nu mişca, fiindcă stătea cuminte, în cutie, pe o păturică. Atunci, prietenii ei au strigat: „Nuuu! Nu îl pune în frigider! Te rugăm să deschizi cutia, să vezi întâi dacă îţi place. E cu vişine, e foarte bun”… Eu insistam să îl pun în frigider. Am pus cutia pe masă şi am deschis-o. A fost surpriza secolului! Instantaneu am început să plâng, în hohote. A ridicat capul şi s-a uitat la mine. M-a topit definitiv şi iremediabil!”, a încheiat solista.