Întâlnire emoționantă între mamă și fiu! Cățelul a fost adoptat în urmă cu patru luni.

Patrupedul a fost adoptat când avea 11 săptămâni!

Povestea următoare arată din nou legătura specială dintre animalele de companie, mai ales între mamă și fiu. Cei doi patrupezi, din rasa Golden Retriever au fost despărțiți o perioadă de timp.

La doar 11 săptămâni, Harper a fost adoptat, ceea ce a dus și la o perioadă în care nu și-a văzut mama. Prin urmare, doar pentru că o familie de patrupezi a fost separată, nu înseamnă că membrii nu se vor recunoaşte între ei.

Videoclipul de mai jos îl prezintă pe câinele fericit, la patru luni după ce a fost adoptat, întorcându-se în locul unde urma să-şi vadă mama.

Cei doi câini se întâlnesc şi odată ce îşi dau seama că sunt într-adevăr rude, sunt vizibil încântaţi neputându-şi reţine bucuria de a se revedea.

Fără îndoială, acest videoclip demonstrează că patrupezii sunt capabili de multă dragoste şi inteligenţă emoţională în ceea ce-i priveşte.

Întâlnire emoționantă între mamă și fiu!

Bucuria de nedescris se poate citi extrem de ușor prin intermediul celor doi, fiind extrem de încântați de această revedere. Nici nu poate fi vorba despre faptul că ei nu se recunosc.