I se spune „aparatorul animalelor din Fukushima”, si este vorba despre barbatul care sfideaza efectele radiatiilor pentru a ingriji necuvantatoarele pe care toti le-au abandonat dupa dezastrul nuclear.

naoto 1

naoto2

naoto3

naoto4

naoto5

Se numeste Naoto Matsumura, are 55 de ani si este singurul om care locuieste pe o zona de 20 de kilometri in apropierea centralei de la Fukushima, dupa ce toti locuitorii au fost evacuati in urma dezastrului nuclear care a avut loc aici cu cativa ani in urma.

Citește și:

naoto6

naoto7

naoto8

naoto9

Potrivit descopera.ro, care citeaza Bored Panda, si Naoto Matsumura a fost evacuat o data cu ceilalti, dar s-a intors la scurt timp, in ciuda interdictiei impuse de guvern. Fostul muncitor din domeniul constructiilor voia doar sa aiba grija de propriile animale, care ramasesera in urma, insa odata ajuns la fosta sa locuinta a descoperit numeroase ale necuvantatoare care aveau nevoie de ajutorul lui.

Citește și:

naoto10

naoto11

Initial a eliberat animalele care fusesera abandonate in grajduri sau ramasesera legate in lanturi. Apoi a inceput sa le hraneasca. De atunci le ingrijeste, multe dintre necuvantatoare bazandu-se pe ajutorul lui pentru a primi mancare.

naoto12

naoto13

Matsumura stie ca este periculos sa traiasca in zona, dar spune ca „refuza sa se ingrijoreze din aceasta cauza”. „Mi-au spus ca nu ma voi imbolnavi in urmatorii 30- 40 de ani. Cel mai probabil voi fi mort pana atunci oricum, asa ca de ce mi-ar pasa”, explica barbatul.

naoto14

Singurul lucru pe care il face pentru a se proteja este acela ca mananca hrana adusa din afara zonei afectate de dezastrul nuclear de la Fukushima.

naoto15

El se bazeaza exclusiv pe donatiile pe care le primeste de la cei care ii apreciaza munca pentru a putea hrani toate animalele.

foto: ro.pinterest.com

Setari cookie