O simpla imagine si un mesaj in care i-am rugat pe cititorii nostri sa ne spuna daca si ei considera ca unii ingeri au patru labute si latra, au inlantuit un sir de povesti emotionante de la cei care ne urmaresc. Nu sunt povesti lungi, nu sunt exagerate, sunt doar reflectii ale realitatii lor in care un caine le-a fost un adevarat salvator al sufletului. Adica… Un inger pazitor!  Daca si tu ai o poveste asemanatoare, scrie-ne pe pagina de Facebook www.facebook.com/animalzoo.ro sau la [email protected]

Constanta Georgescu: „Am învăţat să-i tratez cu nobleţe pe aceşti îngeri din copilărie. Prietenul tatălui meu avea o soţie imobilizată la pat şi o teckeliţă (Puşcaleta). Nu mică mi-a fost mirarea să constat că partenera lui la masă era Puşcaleta, căreia îi confecţionase un scaun special.”

Puscaleta
Puscaleta

Ciprian Prohozescu: „Sunt cei mai loiali, mai sinceri, mai iubitori, mai fideli indiferent de cat primesc de la cel ce il considera stapan si casa. Nici un om nu poate raspunde cu atata dragoste si loialitate precum cainii. Sunt inzestrati de cel de sus cu mult mai mult decat unii dintre noi. Catelul meu este cel mai bun prieten pe care il am si imi multumesc mereu pentru alegerea facuta!”Flory Radu: „Iubeam animalele, dar sotul nu concepea sa tinem unul in apartament. Dupa ce am suferit o grea pierdere am primit-o pe Kitty, care ne-a alinat sufletele si care acum e totul pt noi… De 4 ani ne este alaturi si nu ne mai putem imagina viata fara ea!”