De 3747 Vizualizari

Bunicul lui Ionut: „Copiii au stat 45 de minute nesupravegheaţi. Asta este inconştienţă!”

Îngeraşul blond s-a întors, desfigurat de muşcături, într-un sicriu alb Un reportaj emotionant. O tara intreaga il plange pe Ionut

Autor:  Georgeta Ghidovăț

Fraţiorul copilului ucis de câini se află în stare de şoc şi nu mai vorbeşte. Bunicul vrea să-şi dea cuscra pe mâna poliţiei, pentru neglijenţă. Oamenii din zonă s-au plâns de multe ori că le sunt copiii atacaţi de câini.

Pe Calea Grivitei, lângă casa micuţului Ionuţ Anghel, s-au adunat mulţi vecini. Printre ei, bunicul băieţelului mort: Ion Iordache are 62 de ani, e îmbrăcat în negru şi încearcă să-şi astâmpere lacrimile. „Era un băiat extraordinar! Mereu mă întreba dacă am bomboane. I-am crescut de mici pe amândoi, şi pe Ionuţ, şi pe Andrei. I-am plimbat cu căruciorul, i-am dat în tobogane, dar nu-i lăsam să plece de lângă mine”, încearcă bunicul să-şi învie nepotul din amintiri.

Sufletul bărbatului nu mai poate fi mângaiat de când a intuit grozăvia. Se uita la televizor cu ginerele său, când o ştire i-a împietrit inima- un copil fusese omorât de câini. „M-am rugat la Dumnezeu să nu fie nepoţelul meu. Numai eu ştiu cât m-am rugat. Ştiam că în parcul ăla i-a dus cuscra să se joace. Nu ştiu de ce i-a dus tocmai acolo, ea stă în spate la Inter. Oricum, va trebui să dea socoteală la poliţie. Copiii au stat 45 de minute nesupravegheaţi. Asta este inconştienţă”, mai spune bunicul lui Ionuţ.

Andrei, fratele de şase ani al lui Ionuţ, a rămas şocat după ce a asistat la nenorocire. „Frăţiorul este în apartament, cu mama şi cu soţia mea, dar nu mai vorbeşte”, spune bunicul. „Poate a văzut cum l-au muşcat câinii pe frăţior, nu ştiu exact ce a văzut. El iubea animalele şi i-am zis de multe ori să nu se mai apropie de ele pentru că sunt periculoase. Şi eu iubesc câinii, am avut unul, dar cred că trebuie ţinuţi sub control. De vină sunt primarii care n-au făcut nimic să-i strângă”, mai spune bătrânul copleşit de atâta durere.

 Fericirea familiei Anghel a fost curmată tragic

„Oprescu e inconştient”

Vecinii au reclamat în repetate rânduri la primărie că maidanezii le atacă copiii. „Nu e prima dată când spunem de câini. Să zică fata asta cum îl alergau pe băiatul ei într-o zi, când se întorcea de la şcoală”, zice Georgeta Voicu, coafeza care, ieri, o aştepta pe mama lui Ionut să vină la salon. „Ce tragedie, astăzi toată familia trebuia să fie în vacanţă, să plece la Herculane.”

Mama: „Este desfigurat, nu mai are piele pe cap!”

Din bloc ies în grabă mama, mătuşa şi Andrei. Micul Ionuţ tocmai fusese adus în sicriu. Toţi trei se îndreaptă cu paşi repezi spre capela bisericii Sfântul Gheorghe – Griviţa. Andrei râde, nu ştie ce urmează. Intrat în capelă, ţipătul micuţului frânge inimile tuturor. Familia s-a grăbit să ajungă la sicriul lui Ionuţ, dar nu s-a gândit la şocul prin care urma să treacă celălalt copil. Nici mama, Felicia, nu a realizat gravitatea situaţiei. Pentru ea, durerea de a-şi vedea copilul în sicriul micuţ şi alb a fost sfâşietoare. „L-aţi văzut? Este desfigurat, nu mai are piele pe cap!” Lacrimile familiei înnebunite de durere curg şiroaie peste chipul de îngeraş blond, desfigurat de muşcături.

 Bunicul Ion Iordache, distrus de durere


Bunica Aurica Anghel spune că nu a plecat în căutarea copiilor pentru că i-a fost teamă că nu o s-o mai găsească pe bancă

„Când vine împăratul, să vedem ce facem?”

Antoaneta Etves

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, nu a avut nicio poziţie publică de când micuţul de patru ani a fost omorât de un maidanez deşi, potrivit legii, Municipalitatea este cea care are atribuţii în ceea ce priveşte gestionarea patrupedelor. Pe de altă parte, preşedintele Traian Băsescu a făcut, aseară, apel public la Guvern să emită o Ordonanţă de Urgenţă prin care să stabilească un termen scurt sau rezonabil în care „iubitorii de câini să ia maidanezi acasă, să-i ţină în ţarcul lor, după care cei care nu au fost adoptaţi – să fie imediat eutanasiaţi”.

În opinia preşedintelui, opţiunea sterilizării şi lăsării câinilor fără stăpân pe stradă s-a arătat a nu fi o soluţie bună.


De cinci ani, Sorin Oprescu este cel care gestionează problema maidanezilor

Unde este primarul general?

În timp ce coordonatorul Administraţiei de Supraveghere şi Protecţie a Animalelor fără Stăpân, Răzvan Băncescu, a anunţat că maidanezul care a ucis un copil era sterilizat şi adoptat de un ONG care apără maidanezii, Oprescu e de negăsit. Surse din Primăria Capitalei au dezvăluit ieri, pentru „Evenimentul zilei”, că edilul- şef este aşteptat în ţară. Pe holurile instituţiei, cei din jurul primarului se întrebau: „Când vine împăratul, să vedem ce facem?”. Ieri, tot în Capitală, o femeie a fost muşcată de maidanezi şi se află în stare gravă.

Citiţi mai mult: Îngeraşul blond s-a întors, desfigurat de muşcături, într-un sicriu alb – Social > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/ingerasul-blond-s-a-intors-desfigurat-de-muscaturi-intr-un-sicriu-alb-1055638.html#ixzz2duQHOe6A
EVZ.ro

26 Comentarii

 1. dan viorel spune:

  Un copil trebuie supravegheat permanent ( ex : putea sa cada in lac ), dar acest lucru nu absolva guvernul de indolenta manifestata de atatia ani !

  • Iubitoruldenatura spune:

   „Oricum, va trebui să dea socoteală la poliţie. Copiii au stat 45 de minute nesupravegheaţi. Asta este inconştienţă”, mai spune bunicul lui Ionuţ. – stiri nenumarate circula pe internet despre neglijenta acestei „bunici” care este nesimitita, neglijenta, indolenta…

   Bunica paterna a lui Ionut NU a stiut nimic timp de 45 de minute de nepotii de 4, respectiv 6 ani conform declaratiei bunicului matern!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca ii lovea o masina sau cadeau intr-un canal sau ii rapea un violator sau un escroc pentru organe sau pentru rascumparare sau pentru a-i exploata la cersit…. sau… sau…. sau… se puteau intampla atatea in acest rastimp de timp in care nepotii nu mai erau in campul ei vizual, nu mai stia absolut nimic de ei, tot asa era absolvita de vina aceasta „bunica”!??????????!!!!!!!!!!!??? In acest interval de timp se puteau intampla toate aceste nenorociri!

   Bunica a mai declarat ca acei copii erau plini de energie, precum „argintul viu” (conform declaratiei ei!) si ca nu ii putea supraveghea. Dar atunci de ce a mai iesit cu ei afara ca ii putea expune la orice fel de accident. Nu trebuia sa-si asume raspunderea de a iesi singura daca nu era in stare sa-i supravegheze si statea linistita pe banca si habar nu avea ce fac nepotii singuri. Puteau sa se inece in lac sau sa traverseze strada si sa se produca un accident rutier. Sau puteau fi rapiti si ajungeau foarte departe in intervalul acela de o ora de nu mai putea sa-i recupereze nimeni!

   Cum sa lasi asa niste copii mici nesupravegheati si sa stai linistit, cu o nesimtire crasa pe banca, sa uiti de tot si de toate????? De ce a mai iesit cu nepotii in parc daca nu era in stare sa aiba grija de ei si erau lasati in voia sortii de izbeliste, dupa legile junglei? Copilul este mult probabil sa fi lovit cainele cu o piatra, cu un bat si atunci cainele a reactionat, S-A APARAT!

   Daca ii accidenta pe copii o masina pentru ca sareau in fata ei in ultimul moment, iar soferul nu mai apuca sa evite accidentul, atunci era eutanasiat acel sofer tot nevinovat, iar aceasta „bunica” neglijenta care si-a lasat 45 de minute nepotii nesupravegheati si nu mai stia nimic de ei in acest rastimp scapa basma curata???!!??!!?????? Copilul la varsta lui nu putea constientiza pericolele si a fost victima neglijentei acestei „bunici” paterne! Daca era supravegheat nu se intampla asa ceva!

   Enorm de multe minciuni se spun in mass-media in legatura cu acest caz si se hiperbolizeaza situatia (un caine ca un urs sau ca un leu/monstru/dragon)… si asta pentru intaratarea si orbirea prostimii, pentru devierea, atragerea atentiei de la adevaratul vinovat: bunica neglijenta, nesimtita si indolenta. Ea ar trebui eutanasiata!

   A mai declarat la TV o batrana ca a fost muscata de un caine lasat flamand 30 de zile de vecinul ei si tinut in lant. Un om tinut 30 de zile flamand s-ar transforma intr-un canibal! Iar daca lasi un animal sau om fara apa si mancare atat de multe zile turbeaza!

   Daca era o bona in locul „bunicii”, aceasta ar fi fost cercetata si condamnta la inchisoare pentru neglijenta, eventual si eutanasiata!!! Concluzia: bunica sa fie eutanasiata conform gandirii celor care sustin eutanasierea cainilor maidanezi care au ajuns sa fie agresivi tot din vina oamenilor: sunt batuti, infometati, se primesc anumite fonduri europene pentru caini, dar aceste fonduri sunt folosite doar pentru imbogatirea acelor oameni fara suflet si fara constiinta, sunt aruncati tot de oamenii rai pe strazi in loc sa sterilizeze animalele pe care le au sau sa nu le lase sa se inmulteasca!

   Faptele oamenilor aduc mult rau intregii planete!!!!! Distrugerea florei si faunei, a propriilor semeni, toate acestea duc la distrugerea intregii planete!!!

   Omul ca face atata rau nu este condamnat. Dumnezeu, cand a creat omul, i-a dat constiinta care sa-i conduca actiunile in mod intelept, dar omul si-a pierdul constiinta si a devenit mai rau decat un animal!

   Atatia caini care sunt folositi pentru salvarea oamenilor de la accidente, care insotesc orbii pe strada sau care descopera criminalii sau victimele de sub daramaturi, salveaza de la inec, depisteaza drogurile, avertizeaza oamenii de apropierea unei primejdii (cutremure, inundatii etc.), daca au loc scurgeri de gaze si atatea alte numeroase exemple… deci cainele ajuta dezinteresat omul si ii este prieten fidel avand nevoie doar de apa, hrana si adapost.

   Daca cainele era atat de „agresiv” de ce nu l-a muscat si pe celalalt nepot cat timp a stat „bunica” paterna visand linistita timp de 45 de minute?????

   In Sfanta zi a Nasterii Maicii Domnului oamenii inconstienti fac asemenea proteste prin care doresc cu multa aviditate varsare de sange prin eutanasierea tuturor cainilor – suflete nevinovate! Tot cu inconstienta s-au napustit oamenii si asupra ursilor cand le-a fost animalelor incalcat teritoriul si au fost PROVOCATE! Toti acesti oameni se mira de ce sunt agresati de animale. Acestia agreseaza cainii si ii lovesc cu pietre, bete, ii maltrateaza. Daca acel copil mergea la Gradina Zoologica si era omorat sau i se smulgeau maini, picioare ca era nesupravegheat, atunci erau tot asa eutanasiate absolut toate animalele de acolo??? Treziti-va si ganditi normal daca nu vreti sa se abata tot felul de nenorociri asupra voastra!

   Pentru cei care nu iubesc un animal, o floare, natura cu tot ce a fost daruit de Dumnezeu, si cei care astfel nu-si pot iubi nici semenii, sunt la fel de agresivi si l-ar eutanasia si pe propriul frate.

   Va mirati cei care nu iubiti animalele ca se abat nenorociri asupra voastra, dar voi nu numai ca nu puteti suferi animalele care sunt suflete nevinovate si le maltratati si va mirati dupa aceea de ce sunteti atacati, apoi un seaman de-al vostru de aceea il si devorati si exista invidia asta peste tot, sunteti in stare sa va omorati si semenii. Daca voi dati, atunci e normal ca alta fiinta sa se apere! Dar voi dati si tot voi tipati!!! Mojicie curata!

   De ce s-au auzit atatea cazuri in care calugarii traiesc in padure alaturi de animalele salbatice si nu le fac nimic, oare? Tocmai pentru ca animalele acelea chiar si salbatice, nu vorbim de cele domestice, au incredere in sufletul bun, pur, curat al acelor pustnici! Deci luati exemplu… Bine oferiti, bine vi se va intoarce. Rau oferiti, rau vi se va intoarce. Violenta naste violenta. Semeni vant, culegi furtuna!

   Animalele au mai multa demnitate decat multi dintre oameni!

  • De ce nu publicati articolele tuturor?

 2. Adriana Pop spune:

  Copilul a intrat pe o proprietate privata. Cainele a fost „adoptat” de ONG pentru ca ASPA nu a avut niciodata acte pentru reteritorializarea cainilor odata ajunsi in bazele lor. Este in primul rand vina bunicii care nu i-a supravegheat. Cainii nu au stat in strada ci erau inchisi intr-un perimetru in care a patruns acel copil.

  • sa nu ne ascundem dupa deget… cainii erau ai strazii, nu erau inchisi in niciun perimetru, acolo doar isi gaseau un refugiu si culcus. nu locuim intr-o tara vecina cu jungla, suntem totusi intr-o capitala europeana in care daca un copil se rataceste poate fi ucis de animale salbatice: asta-i adevarul!

 3. Baba proasta. Numai bunica-sa e de vina!!!! Daca familia vrea sa se razbune pe toti cainii..e varza.

 4. EUTANASIEREA tuturor javrelr de pe strada.ONG castiga bani frumosi mimmand iubirea fata de aceste potai fara stapa.Pai ba iubitorilor de animale luatii voi acasa ,aveti 30 de zile sa luati mizeriile astea de pe strada acasa la voi ,daca nu sa fie toti starpiti .

 5. Mos Ion Roata spune:

  Multe minciuni se mai spun in legatura cu acest caz… fix ca sa intarate lumea si sa orbeasca prostimea. Toate fondurile pt asa-zisa eutanasiere vor fi FURATE…. gloata isterizata le va da in cap nu doar cainilor, ci si celor care ii apara. Nu sunt in satre sa vada cat de aberanta e treaba… ca e de neconceput sa alsi copil atat de mic sa dispara din campul vizual… de neconceput!!! iar pericole sunt peste tot, caini, hoti, violatori, pedofili, criminali…

  • Ba inapoiat de romania, numai voua va trebuie sa puneti copii in lesa cind mergeti prin parcuri, sa nu cumva sa deranjati salbaticiunile !!! Lumea a treia e civilizata pe linga voi, va putrezit si creierul de lene si individualism. Daca nu e de furat nu va intereseaza.

 6. Nu stiu de ce, am senzatia ca dezbaterea legii o sa tina… si-o sa tina…
  Propun sa se infiinteze, la nivel de primarie, un ghiseu unde eu, cetatean cu act de identitate si camera foto, ma pot duce sa fac o sesizare si sa prezint dovada: fotografia care atesta ca maidanezul crotaliat umbla pe strazi. Adica este neglijat de persoana care a semnat ca ii va oferi adapost, hrana, asistenta medicala si dragoste (si ce altceva mai vor ei). Primaria poate afla cine este asa-zisul iubitor de animale? Probabil ca da! Va trimite o lista de crotalii la Autoritate, care va trimite lista inapoi cu numele, prenumele si adresa. Sa se duca cineva sa verifice daca maidanezul este la adresa! Daca este, eu platesc amenda pt ca am pus primaria pe drumuri. Daca nu este, sa plateasca iubitorul de animale. Cat dureaza infiintarea acestor ghisee? Cati oameni mananca un salariu din chestia asta? Cati ONG-isti or sa aiba de platit?

 7. Bunicule, nu te flescai ca toti romanii inainte de bataie pe viata si pe moarte !!! Nu da vina pe bunica !!!

  NEPOTUL TAU A MURIT JUPUIT DE CIINI !!!

  A MURIT CA UN ANIMAL, A MURIT INGROZIT SI FUGIND DE GLOATA DE CIINI !!!

  CERE DREPTATE, CERE SA INTRE IN PUSCARIE CEA CARE A LASAT CIINII LIBERI SI CARE SE CREDE ”IUBITOARE” DE CIINI SI NU ARE PE CONSTIINTA MOARTEA NEPOTULUI !!!

 8. Marinescule, nu da Dumnezeu sa te mance si pe tine un caine? si daca te-ar manca, cat esti de nociv cainele ar muri pe loc.

 9. Imi dau lacrimile la aceasta tragedie…Acum 35 de ani am crescut la casa de copii si eram pe strazi ( la cinci sase anisori)si maidane toata ziua fara sa fiu supravegheat de educatori din camin si nu am patit nimic.Nu mai dati vina pe bunica.

 10. Love_animals spune:

  „Oricum, va trebui să dea socoteală la poliţie. Copiii au stat 45 de minute nesupravegheaţi. Asta este inconştienţă”, mai spune bunicul lui Ionuţ. – stiri nenumarate circula pe internet despre neglijenta acestei „bunici” care este nesimitita, neglijenta, indolenta…

  Bunica paterna a lui Ionut NU a stiut nimic timp de 45 de minute de nepotii de 4, respectiv 6 ani conform declaratiei bunicului matern!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca ii lovea o masina sau cadeau intr-un canal sau ii rapea un violator sau un escroc pentru organe sau pentru rascumparare sau pentru a-i exploata la cersit…. sau… sau…. sau… se puteau intampla atatea in acest rastimp de timp in care nepotii nu mai erau in campul ei vizual, nu mai stia absolut nimic de ei, tot asa era absolvita de vina aceasta „bunica”!??????????!!!!!!!!!!!??? In acest interval de timp se puteau intampla toate aceste nenorociri!

  Bunica a mai declarat ca acei copii erau plini de energie, precum „argintul viu” (conform declaratiei ei!) si ca nu ii putea supraveghea. Dar atunci de ce a mai iesit cu ei afara ca ii putea expune la orice fel de accident. Nu trebuia sa-si asume raspunderea de a iesi singura daca nu era in stare sa-i supravegheze si statea linistita pe banca si habar nu avea ce fac nepotii singuri. Puteau sa se inece in lac sau sa traverseze strada si sa se produca un accident rutier. Sau puteau fi rapiti si ajungeau foarte departe in intervalul acela de o ora de nu mai putea sa-i recupereze nimeni!

  Cum sa lasi asa niste copii mici nesupravegheati si sa stai linistit, cu o nesimtire crasa pe banca, sa uiti de tot si de toate????? De ce a mai iesit cu nepotii in parc daca nu era in stare sa aiba grija de ei si erau lasati in voia sortii de izbeliste, dupa legile junglei? Copilul este mult probabil sa fi lovit cainele cu o piatra, cu un bat si atunci cainele a reactionat, S-A APARAT!

  Daca ii accidenta pe copii o masina pentru ca sareau in fata ei in ultimul moment, iar soferul nu mai apuca sa evite accidentul, atunci era eutanasiat acel sofer tot nevinovat, iar aceasta „bunica” neglijenta care si-a lasat 45 de minute nepotii nesupravegheati si nu mai stia nimic de ei in acest rastimp scapa basma curata???!!??!!?????? Copilul la varsta lui nu putea constientiza pericolele si a fost victima neglijentei acestei „bunici” paterne! Daca era supravegheat nu se intampla asa ceva!

  Enorm de multe minciuni se spun in mass-media in legatura cu acest caz si se hiperbolizeaza situatia (un caine ca un urs sau ca un leu/monstru/dragon)… si asta pentru intaratarea si orbirea prostimii, pentru devierea, atragerea atentiei de la adevaratul vinovat: bunica neglijenta, nesimtita si indolenta. Ea ar trebui eutanasiata!

  A mai declarat la TV o batrana ca a fost muscata de un caine lasat flamand 30 de zile de vecinul ei si tinut in lant. Un om tinut 30 de zile flamand s-ar transforma intr-un canibal! Iar daca lasi un animal sau om fara apa si mancare atat de multe zile turbeaza!

  Daca era o bona in locul „bunicii”, aceasta ar fi fost cercetata si condamnta la inchisoare pentru neglijenta, eventual si eutanasiata!!! Concluzia: bunica sa fie eutanasiata conform gandirii celor care sustin eutanasierea cainilor maidanezi care au ajuns sa fie agresivi tot din vina oamenilor: sunt batuti, infometati, se primesc anumite fonduri europene pentru caini, dar aceste fonduri sunt folosite doar pentru imbogatirea acelor oameni fara suflet si fara constiinta, sunt aruncati tot de oamenii rai pe strazi in loc sa sterilizeze animalele pe care le au sau sa nu le lase sa se inmulteasca!

  Faptele oamenilor aduc mult rau intregii planete!!!!! Distrugerea florei si faunei, a propriilor semeni, toate acestea duc la distrugerea intregii planete!!!

  Omul ca face atata rau nu este condamnat. Dumnezeu, cand a creat omul, i-a dat constiinta care sa-i conduca actiunile in mod intelept, dar omul si-a pierdul constiinta si a devenit mai rau decat un animal!

  Atatia caini care sunt folositi pentru salvarea oamenilor de la accidente, care insotesc orbii pe strada sau care descopera criminalii sau victimele de sub daramaturi, salveaza de la inec, depisteaza drogurile, avertizeaza oamenii de apropierea unei primejdii (cutremure, inundatii etc.), daca au loc scurgeri de gaze si atatea alte numeroase exemple… deci cainele ajuta dezinteresat omul si ii este prieten fidel avand nevoie doar de apa, hrana si adapost.

  Daca cainele era atat de „agresiv” de ce nu l-a muscat si pe celalalt nepot cat timp a stat „bunica” paterna visand linistita timp de 45 de minute?????

  In Sfanta zi a Nasterii Maicii Domnului oamenii inconstienti fac asemenea proteste prin care doresc cu multa aviditate varsare de sange prin eutanasierea tuturor cainilor – suflete nevinovate! Tot cu inconstienta s-au napustit oamenii si asupra ursilor cand le-a fost animalelor incalcat teritoriul si au fost PROVOCATE! Toti acesti oameni se mira de ce sunt agresati de animale. Acestia agreseaza cainii si ii lovesc cu pietre, bete, ii maltrateaza. Daca acel copil mergea la Gradina Zoologica si era omorat sau i se smulgeau maini, picioare ca era nesupravegheat, atunci erau tot asa eutanasiate absolut toate animalele de acolo??? Treziti-va si ganditi normal daca nu vreti sa se abata tot felul de nenorociri asupra voastra!

  Pentru cei care nu iubesc un animal, o floare, natura cu tot ce a fost daruit de Dumnezeu, si cei care astfel nu-si pot iubi nici semenii, sunt la fel de agresivi si l-ar eutanasia si pe propriul frate.

  Va mirati cei care nu iubiti animalele ca se abat nenorociri asupra voastra, dar voi nu numai ca nu puteti suferi animalele care sunt suflete nevinovate si le maltratati si va mirati dupa aceea de ce sunteti atacati, apoi un seaman de-al vostru de aceea il si devorati si exista invidia asta peste tot, sunteti in stare sa va omorati si semenii. Daca voi dati, atunci e normal ca alta fiinta sa se apere! Dar voi dati si tot voi tipati!!! Mojicie curata!

  De ce s-au auzit atatea cazuri in care calugarii traiesc in padure alaturi de animalele salbatice si nu le fac nimic, oare? Tocmai pentru ca animalele acelea chiar si salbatice, nu vorbim de cele domestice, au incredere in sufletul bun, pur, curat al acelor pustnici! Deci luati exemplu… Bine oferiti, bine vi se va intoarce. Rau oferiti, rau vi se va intoarce. Violenta naste violenta. Semeni vant, culegi furtuna!

 11. Iubitordenatura spune:

  „Oricum, va trebui să dea socoteală la poliţie. Copiii au stat 45 de minute nesupravegheaţi. Asta este inconştienţă”, mai spune bunicul lui Ionuţ. – stiri nenumarate circula pe internet despre neglijenta acestei „bunici” care este nesimitita, neglijenta, indolenta…

  Bunica paterna a lui Ionut NU a stiut nimic timp de 45 de minute de nepotii de 4, respectiv 6 ani conform declaratiei bunicului matern!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca ii lovea o masina sau cadeau intr-un canal sau ii rapea un violator sau un escroc pentru organe sau pentru rascumparare sau pentru a-i exploata la cersit…. sau… sau…. sau… se puteau intampla atatea in acest rastimp de timp in care nepotii nu mai erau in campul ei vizual, nu mai stia absolut nimic de ei, tot asa era absolvita de vina aceasta „bunica”!??????????!!!!!!!!!!!??? In acest interval de timp se puteau intampla toate aceste nenorociri!

  Bunica a mai declarat ca acei copii erau plini de energie, precum „argintul viu” (conform declaratiei ei!) si ca nu ii putea supraveghea. Dar atunci de ce a mai iesit cu ei afara ca ii putea expune la orice fel de accident. Nu trebuia sa-si asume raspunderea de a iesi singura daca nu era in stare sa-i supravegheze si statea linistita pe banca si habar nu avea ce fac nepotii singuri. Puteau sa se inece in lac sau sa traverseze strada si sa se produca un accident rutier. Sau puteau fi rapiti si ajungeau foarte departe in intervalul acela de o ora de nu mai putea sa-i recupereze nimeni!

  Cum sa lasi asa niste copii mici nesupravegheati si sa stai linistit, cu o nesimtire crasa pe banca, sa uiti de tot si de toate????? De ce a mai iesit cu nepotii in parc daca nu era in stare sa aiba grija de ei si erau lasati in voia sortii de izbeliste, dupa legile junglei? Copilul este mult probabil sa fi lovit cainele cu o piatra, cu un bat si atunci cainele a reactionat, S-A APARAT!

  Daca ii accidenta pe copii o masina pentru ca sareau in fata ei in ultimul moment, iar soferul nu mai apuca sa evite accidentul, atunci era eutanasiat acel sofer tot nevinovat, iar aceasta „bunica” neglijenta care si-a lasat 45 de minute nepotii nesupravegheati si nu mai stia nimic de ei in acest rastimp scapa basma curata???!!??!!?????? Copilul la varsta lui nu putea constientiza pericolele si a fost victima neglijentei acestei „bunici” paterne! Daca era supravegheat nu se intampla asa ceva!

  Enorm de multe minciuni se spun in mass-media in legatura cu acest caz si se hiperbolizeaza situatia (un caine ca un urs sau ca un leu/monstru/dragon)… si asta pentru intaratarea si orbirea prostimii, pentru devierea, atragerea atentiei de la adevaratul vinovat: bunica neglijenta, nesimtita si indolenta. Ea ar trebui eutanasiata!

  A mai declarat la TV o batrana ca a fost muscata de un caine lasat flamand 30 de zile de vecinul ei si tinut in lant. Un om tinut 30 de zile flamand s-ar transforma intr-un canibal! Iar daca lasi un animal sau om fara apa si mancare atat de multe zile turbeaza!

  Daca era o bona in locul „bunicii”, aceasta ar fi fost cercetata si condamnta la inchisoare pentru neglijenta, eventual si eutanasiata!!! Concluzia: bunica sa fie eutanasiata conform gandirii celor care sustin eutanasierea cainilor maidanezi care au ajuns sa fie agresivi tot din vina oamenilor: sunt batuti, infometati, se primesc anumite fonduri europene pentru caini, dar aceste fonduri sunt folosite doar pentru imbogatirea acelor oameni fara suflet si fara constiinta, sunt aruncati tot de oamenii rai pe strazi in loc sa sterilizeze animalele pe care le au sau sa nu le lase sa se inmulteasca!

  Faptele oamenilor aduc mult rau intregii planete!!!!! Distrugerea florei si faunei, a propriilor semeni, toate acestea duc la distrugerea intregii planete!!!

  Omul ca face atata rau nu este condamnat. Dumnezeu, cand a creat omul, i-a dat constiinta care sa-i conduca actiunile in mod intelept, dar omul si-a pierdul constiinta si a devenit mai rau decat un animal!

  Atatia caini care sunt folositi pentru salvarea oamenilor de la accidente, care insotesc orbii pe strada sau care descopera criminalii sau victimele de sub daramaturi, salveaza de la inec, depisteaza drogurile, avertizeaza oamenii de apropierea unei primejdii (cutremure, inundatii etc.), daca au loc scurgeri de gaze si atatea alte numeroase exemple… deci cainele ajuta dezinteresat omul si ii este prieten fidel avand nevoie doar de apa, hrana si adapost.

  Daca cainele era atat de „agresiv” de ce nu l-a muscat si pe celalalt nepot cat timp a stat „bunica” paterna visand linistita timp de 45 de minute?????

  In Sfanta zi a Nasterii Maicii Domnului oamenii inconstienti fac asemenea proteste prin care doresc cu multa aviditate varsare de sange prin eutanasierea tuturor cainilor – suflete nevinovate! Tot cu inconstienta s-au napustit oamenii si asupra ursilor cand le-a fost animalelor incalcat teritoriul si au fost PROVOCATE! Toti acesti oameni se mira de ce sunt agresati de animale. Acestia agreseaza cainii si ii lovesc cu pietre, bete, ii maltrateaza. Daca acel copil mergea la Gradina Zoologica si era omorat sau i se smulgeau maini, picioare ca era nesupravegheat, atunci erau tot asa eutanasiate absolut toate animalele de acolo??? Treziti-va si ganditi normal daca nu vreti sa se abata tot felul de nenorociri asupra voastra!

  Pentru cei care nu iubesc un animal, o floare, natura cu tot ce a fost daruit de Dumnezeu, si cei care astfel nu-si pot iubi nici semenii, sunt la fel de agresivi si l-ar eutanasia si pe propriul frate.

  Va mirati cei care nu iubiti animalele ca se abat nenorociri asupra voastra, dar voi nu numai ca nu puteti suferi animalele care sunt suflete nevinovate si le maltratati si va mirati dupa aceea de ce sunteti atacati, apoi un seaman de-al vostru de aceea il si devorati si exista invidia asta peste tot, sunteti in stare sa va omorati si semenii. Daca voi dati, atunci e normal ca alta fiinta sa se apere! Dar voi dati si tot voi tipati!!! Mojicie curata!

  De ce s-au auzit atatea cazuri in care calugarii traiesc in padure alaturi de animalele salbatice si nu le fac nimic, oare? Tocmai pentru ca animalele acelea chiar si salbatice, nu vorbim de cele domestice, au incredere in sufletul bun, pur, curat al acelor pustnici! Deci luati exemplu… Bine oferiti, bine vi se va intoarce. Rau oferiti, rau vi se va intoarce. Violenta naste violenta. Semeni vant, culegi furtuna!
  Animalele au mai multa demnitate decat multi dintre oameni!

 12. Iubitordenatura spune:

  „Oricum, va trebui să dea socoteală la poliţie. Copiii au stat 45 de minute nesupravegheaţi. Asta este inconştienţă”, mai spune bunicul lui Ionuţ. – stiri nenumarate circula pe internet despre neglijenta acestei „bunici” care este nesimitita, neglijenta, indolenta…

  Bunica paterna a lui Ionut NU a stiut nimic timp de 45 de minute de nepotii de 4, respectiv 6 ani conform declaratiei bunicului matern!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca ii lovea o masina sau cadeau intr-un canal sau ii rapea un violator sau un escroc pentru organe sau pentru rascumparare sau pentru a-i exploata la cersit…. sau… sau…. sau… se puteau intampla atatea in acest rastimp de timp in care nepotii nu mai erau in campul ei vizual, nu mai stia absolut nimic de ei, tot asa era absolvita de vina aceasta „bunica”!??????????!!!!!!!!!!!??? In acest interval de timp se puteau intampla toate aceste nenorociri!

  Bunica a mai declarat ca acei copii erau plini de energie, precum „argintul viu” (conform declaratiei ei!) si ca nu ii putea supraveghea. Dar atunci de ce a mai iesit cu ei afara ca ii putea expune la orice fel de accident. Nu trebuia sa-si asume raspunderea de a iesi singura daca nu era in stare sa-i supravegheze si statea linistita pe banca si habar nu avea ce fac nepotii singuri. Puteau sa se inece in lac sau sa traverseze strada si sa se produca un accident rutier. Sau puteau fi rapiti si ajungeau foarte departe in intervalul acela de o ora de nu mai putea sa-i recupereze nimeni!

  Cum sa lasi asa niste copii mici nesupravegheati si sa stai linistit, cu o nesimtire crasa pe banca, sa uiti de tot si de toate????? De ce a mai iesit cu nepotii in parc daca nu era in stare sa aiba grija de ei si erau lasati in voia sortii de izbeliste, dupa legile junglei? Copilul este mult probabil sa fi lovit cainele cu o piatra, cu un bat si atunci cainele a reactionat, S-A APARAT!

  Daca ii accidenta pe copii o masina pentru ca sareau in fata ei in ultimul moment, iar soferul nu mai apuca sa evite accidentul, atunci era eutanasiat acel sofer tot nevinovat, iar aceasta „bunica” neglijenta care si-a lasat 45 de minute nepotii nesupravegheati si nu mai stia nimic de ei in acest rastimp scapa basma curata???!!??!!?????? Copilul la varsta lui nu putea constientiza pericolele si a fost victima neglijentei acestei „bunici” paterne! Daca era supravegheat nu se intampla asa ceva!

  Enorm de multe minciuni se spun in mass-media in legatura cu acest caz si se hiperbolizeaza situatia (un caine ca un urs sau ca un leu/monstru/dragon)… si asta pentru intaratarea si orbirea prostimii, pentru devierea, atragerea atentiei de la adevaratul vinovat: bunica neglijenta, nesimtita si indolenta. Ea ar trebui eutanasiata!

  A mai declarat la TV o batrana ca a fost muscata de un caine lasat flamand 30 de zile de vecinul ei si tinut in lant. Un om tinut 30 de zile flamand s-ar transforma intr-un canibal! Iar daca lasi un animal sau om fara apa si mancare atat de multe zile turbeaza!

  Daca era o bona in locul „bunicii”, aceasta ar fi fost cercetata si condamnta la inchisoare pentru neglijenta, eventual si eutanasiata!!! Concluzia: bunica sa fie eutanasiata conform gandirii celor care sustin eutanasierea cainilor maidanezi care au ajuns sa fie agresivi tot din vina oamenilor: sunt batuti, infometati, se primesc anumite fonduri europene pentru caini, dar aceste fonduri sunt folosite doar pentru imbogatirea acelor oameni fara suflet si fara constiinta, sunt aruncati tot de oamenii rai pe strazi in loc sa sterilizeze animalele pe care le au sau sa nu le lase sa se inmulteasca!

  Faptele oamenilor aduc mult rau intregii planete!!!!! Distrugerea florei si faunei, a propriilor semeni, toate acestea duc la distrugerea intregii planete!!!

  Omul ca face atata rau nu este condamnat. Dumnezeu, cand a creat omul, i-a dat constiinta care sa-i conduca actiunile in mod intelept, dar omul si-a pierdul constiinta si a devenit mai rau decat un animal!

  Atatia caini care sunt folositi pentru salvarea oamenilor de la accidente, care insotesc orbii pe strada sau care descopera criminalii sau victimele de sub daramaturi, salveaza de la inec, depisteaza drogurile, avertizeaza oamenii de apropierea unei primejdii (cutremure, inundatii etc.), daca au loc scurgeri de gaze si atatea alte numeroase exemple… deci cainele ajuta dezinteresat omul si ii este prieten fidel avand nevoie doar de apa, hrana si adapost.

  Daca cainele era atat de „agresiv” de ce nu l-a muscat si pe celalalt nepot cat timp a stat „bunica” paterna visand linistita timp de 45 de minute?????

  In Sfanta zi a Nasterii Maicii Domnului oamenii inconstienti fac asemenea proteste prin care doresc cu multa aviditate varsare de sange prin eutanasierea tuturor cainilor – suflete nevinovate! Tot cu inconstienta s-au napustit oamenii si asupra ursilor cand le-a fost animalelor incalcat teritoriul si au fost PROVOCATE! Toti acesti oameni se mira de ce sunt agresati de animale. Acestia agreseaza cainii si ii lovesc cu pietre, bete, ii maltrateaza. Daca acel copil mergea la Gradina Zoologica si era omorat sau i se smulgeau maini, picioare ca era nesupravegheat, atunci erau tot asa eutanasiate absolut toate animalele de acolo??? Treziti-va si ganditi normal daca nu vreti sa se abata tot felul de nenorociri asupra voastra!

  Pentru cei care nu iubesc un animal, o floare, natura cu tot ce a fost daruit de Dumnezeu, si cei care astfel nu-si pot iubi nici semenii, sunt la fel de agresivi si l-ar eutanasia si pe propriul frate.

  Va mirati cei care nu iubiti animalele ca se abat nenorociri asupra voastra, dar voi nu numai ca nu puteti suferi animalele care sunt suflete nevinovate si le maltratati si va mirati dupa aceea de ce sunteti atacati, apoi un seaman de-al vostru de aceea il si devorati si exista invidia asta peste tot, sunteti in stare sa va omorati si semenii. Daca voi dati, atunci e normal ca alta fiinta sa se apere! Dar voi dati si tot voi tipati!!! Mojicie curata!

  De ce s-au auzit atatea cazuri in care calugarii traiesc in padure alaturi de animalele salbatice si nu le fac nimic, oare? Tocmai pentru ca animalele acelea chiar si salbatice, nu vorbim de cele domestice, au incredere in sufletul bun, pur, curat al acelor pustnici! Deci luati exemplu… Bine oferiti, bine vi se va intoarce. Rau oferiti, rau vi se va intoarce. Violenta naste violenta. Semeni vant, culegi furtuna!

  Animalele au mai multa demnitate decat multi dintre oameni!

 13. comentariu spune:

  „Oricum, va trebui să dea socoteală la poliţie. Copiii au stat 45 de minute nesupravegheaţi. Asta este inconştienţă”, mai spune bunicul lui Ionuţ. – stiri nenumarate circula pe internet despre neglijenta acestei „bunici” care este nesimitita, neglijenta, indolenta…

  Bunica paterna a lui Ionut NU a stiut nimic timp de 45 de minute de nepotii de 4, respectiv 6 ani conform declaratiei bunicului matern!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca ii lovea o masina sau cadeau intr-un canal sau ii rapea un violator sau un escroc pentru organe sau pentru rascumparare sau pentru a-i exploata la cersit…. sau… sau…. sau… se puteau intampla atatea in acest rastimp de timp in care nepotii nu mai erau in campul ei vizual, nu mai stia absolut nimic de ei, tot asa era absolvita de vina aceasta „bunica”!??????????!!!!!!!!!!!??? In acest interval de timp se puteau intampla toate aceste nenorociri!

  Bunica a mai declarat ca acei copii erau plini de energie, precum „argintul viu” (conform declaratiei ei!) si ca nu ii putea supraveghea. Dar atunci de ce a mai iesit cu ei afara ca ii putea expune la orice fel de accident. Nu trebuia sa-si asume raspunderea de a iesi singura daca nu era in stare sa-i supravegheze si statea linistita pe banca si habar nu avea ce fac nepotii singuri. Puteau sa se inece in lac sau sa traverseze strada si sa se produca un accident rutier. Sau puteau fi rapiti si ajungeau foarte departe in intervalul acela de o ora de nu mai putea sa-i recupereze nimeni!

  Cum sa lasi asa niste copii mici nesupravegheati si sa stai linistit, cu o nesimtire crasa pe banca, sa uiti de tot si de toate????? De ce a mai iesit cu nepotii in parc daca nu era in stare sa aiba grija de ei si erau lasati in voia sortii de izbeliste, dupa legile junglei? Copilul este mult probabil sa fi lovit cainele cu o piatra, cu un bat si atunci cainele a reactionat, S-A APARAT!

  Daca ii accidenta pe copii o masina pentru ca sareau in fata ei in ultimul moment, iar soferul nu mai apuca sa evite accidentul, atunci era eutanasiat acel sofer tot nevinovat, iar aceasta „bunica” neglijenta care si-a lasat 45 de minute nepotii nesupravegheati si nu mai stia nimic de ei in acest rastimp scapa basma curata???!!??!!?????? Copilul la varsta lui nu putea constientiza pericolele si a fost victima neglijentei acestei „bunici” paterne! Daca era supravegheat nu se intampla asa ceva!

  Enorm de multe minciuni se spun in mass-media in legatura cu acest caz si se hiperbolizeaza situatia (un caine ca un urs sau ca un leu/monstru/dragon)… si asta pentru intaratarea si orbirea prostimii, pentru devierea, atragerea atentiei de la adevaratul vinovat: bunica neglijenta, nesimtita si indolenta. Ea ar trebui eutanasiata!

  A mai declarat la TV o batrana ca a fost muscata de un caine lasat flamand 30 de zile de vecinul ei si tinut in lant. Un om tinut 30 de zile flamand s-ar transforma intr-un canibal! Iar daca lasi un animal sau om fara apa si mancare atat de multe zile turbeaza!

  Daca era o bona in locul „bunicii”, aceasta ar fi fost cercetata si condamnta la inchisoare pentru neglijenta, eventual si eutanasiata!!! Concluzia: bunica sa fie eutanasiata conform gandirii celor care sustin eutanasierea cainilor maidanezi care au ajuns sa fie agresivi tot din vina oamenilor: sunt batuti, infometati, se primesc anumite fonduri europene pentru caini, dar aceste fonduri sunt folosite doar pentru imbogatirea acelor oameni fara suflet si fara constiinta, sunt aruncati tot de oamenii rai pe strazi in loc sa sterilizeze animalele pe care le au sau sa nu le lase sa se inmulteasca!

  Faptele oamenilor aduc mult rau intregii planete!!!!! Distrugerea florei si faunei, a propriilor semeni, toate acestea duc la distrugerea intregii planete!!!

  Omul ca face atata rau nu este condamnat. Dumnezeu, cand a creat omul, i-a dat constiinta care sa-i conduca actiunile in mod intelept, dar omul si-a pierdul constiinta si a devenit mai rau decat un animal!

  Atatia caini care sunt folositi pentru salvarea oamenilor de la accidente, care insotesc orbii pe strada sau care descopera criminalii sau victimele de sub daramaturi, salveaza de la inec, depisteaza drogurile, avertizeaza oamenii de apropierea unei primejdii (cutremure, inundatii etc.), daca au loc scurgeri de gaze si atatea alte numeroase exemple… deci cainele ajuta dezinteresat omul si ii este prieten fidel avand nevoie doar de apa, hrana si adapost.

  Daca cainele era atat de „agresiv” de ce nu l-a muscat si pe celalalt nepot cat timp a stat „bunica” paterna visand linistita timp de 45 de minute?????

  In Sfanta zi a Nasterii Maicii Domnului oamenii inconstienti fac asemenea proteste prin care doresc cu multa aviditate varsare de sange prin eutanasierea tuturor cainilor – suflete nevinovate! Tot cu inconstienta s-au napustit oamenii si asupra ursilor cand le-a fost animalelor incalcat teritoriul si au fost PROVOCATE! Toti acesti oameni se mira de ce sunt agresati de animale. Acestia agreseaza cainii si ii lovesc cu pietre, bete, ii maltrateaza. Daca acel copil mergea la Gradina Zoologica si era omorat sau i se smulgeau maini, picioare ca era nesupravegheat, atunci erau tot asa eutanasiate absolut toate animalele de acolo??? Treziti-va si ganditi normal daca nu vreti sa se abata tot felul de nenorociri asupra voastra!

  Pentru cei care nu iubesc un animal, o floare, natura cu tot ce a fost daruit de Dumnezeu, si cei care astfel nu-si pot iubi nici semenii, sunt la fel de agresivi si l-ar eutanasia si pe propriul frate.

  Va mirati cei care nu iubiti animalele ca se abat nenorociri asupra voastra, dar voi nu numai ca nu puteti suferi animalele care sunt suflete nevinovate si le maltratati si va mirati dupa aceea de ce sunteti atacati, apoi un seaman de-al vostru de aceea il si devorati si exista invidia asta peste tot, sunteti in stare sa va omorati si semenii. Daca voi dati, atunci e normal ca alta fiinta sa se apere! Dar voi dati si tot voi tipati!!! Mojicie curata!

  De ce s-au auzit atatea cazuri in care calugarii traiesc in padure alaturi de animalele salbatice si nu le fac nimic, oare? Tocmai pentru ca animalele acelea chiar si salbatice, nu vorbim de cele domestice, au incredere in sufletul bun, pur, curat al acelor pustnici! Deci luati exemplu… Bine oferiti, bine vi se va intoarce. Rau oferiti, rau vi se va intoarce. Violenta naste violenta. Semeni vant, culegi furtuna!

  Animalele au mai multa demnitate decat multi dintre oameni!

 14. Bunica paterna trebuia sa supravegheze nepotii! Nu se poate sa lasi niste copii asa mici nesupravegheati! In familia acestor oameni sunt discutii legate de aceasta femeie inconstienta care timp de aproape o ora nu a mai stiut nimic de nepoti, nu ii mai vedea, nu mai erau in campul ei vizual. Se puteau ineca in lac, puteau fi rapiti, puteau sa iasa la strada si sa fie loviti de masini, se puteau intampla atatea. Asa ca nu mai dati vina pe caini. In plus, cainele s-a aparat daca a fost lovit cu pietre, cu bete!!!

 15. iubitordeanimale spune:

  „Oricum, va trebui să dea socoteală la poliţie. Copiii au stat 45 de minute nesupravegheaţi. Asta este inconştienţă”, mai spune bunicul lui Ionuţ. – stiri nenumarate circula pe internet despre neglijenta acestei „bunici” care este nesimitita, neglijenta, indolenta…
  Bunica paterna a lui Ionut NU a stiut nimic timp de 45 de minute de nepotii de 4, respectiv 6 ani conform declaratiei bunicului matern!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca ii lovea o masina sau cadeau intr-un canal sau ii rapea un violator sau un escroc pentru organe sau pentru rascumparare sau pentru a-i exploata la cersit…. sau… sau…. sau… se puteau intampla atatea in acest rastimp de timp in care nepotii nu mai erau in campul ei vizual, nu mai stia absolut nimic de ei, tot asa era absolvita de vina aceasta „bunica”!??????????!!!!!!!!!!!??? In acest interval de timp se puteau intampla toate aceste nenorociri!
  Bunica a mai declarat ca acei copii erau plini de energie, precum „argintul viu” (conform declaratiei ei!) si ca nu ii putea supraveghea. Dar atunci de ce a mai iesit cu ei afara ca ii putea expune la orice fel de accident. Nu trebuia sa-si asume raspunderea de a iesi singura daca nu era in stare sa-i supravegheze si statea linistita pe banca si habar nu avea ce fac nepotii singuri. Puteau sa se inece in lac sau sa traverseze strada si sa se produca un accident rutier. Sau puteau fi rapiti si ajungeau foarte departe in intervalul acela de o ora de nu mai putea sa-i recupereze nimeni!
  Cum sa lasi asa niste copii mici nesupravegheati si sa stai linistit, cu o nesimtire crasa pe banca, sa uiti de tot si de toate????? De ce a mai iesit cu nepotii in parc daca nu era in stare sa aiba grija de ei si erau lasati in voia sortii de izbeliste, dupa legile junglei? Copilul este mult probabil sa fi lovit cainele cu o piatra, cu un bat si atunci cainele a reactionat, S-A APARAT!
  Daca ii accidenta pe copii o masina pentru ca sareau in fata ei in ultimul moment, iar soferul nu mai apuca sa evite accidentul, atunci era eutanasiat acel sofer tot nevinovat, iar aceasta „bunica” neglijenta care si-a lasat 45 de minute nepotii nesupravegheati si nu mai stia nimic de ei in acest rastimp scapa basma curata???!!??!!?????? Copilul la varsta lui nu putea constientiza pericolele si a fost victima neglijentei acestei „bunici” paterne! Daca era supravegheat nu se intampla asa ceva!
  Enorm de multe minciuni se spun in mass-media in legatura cu acest caz si se hiperbolizeaza situatia (un caine ca un urs sau ca un leu/monstru/dragon)… si asta pentru intaratarea si orbirea prostimii, pentru devierea, atragerea atentiei de la adevaratul vinovat: bunica neglijenta, nesimtita si indolenta. Ea ar trebui eutanasiata!
  A mai declarat la TV o batrana ca a fost muscata de un caine lasat flamand 30 de zile de vecinul ei si tinut in lant. Un om tinut 30 de zile flamand s-ar transforma intr-un canibal! Iar daca lasi un animal sau om fara apa si mancare atat de multe zile turbeaza!
  Daca era o bona in locul „bunicii”, aceasta ar fi fost cercetata si condamnta la inchisoare pentru neglijenta, eventual si eutanasiata!!! Concluzia: bunica sa fie eutanasiata conform gandirii celor care sustin eutanasierea cainilor maidanezi care au ajuns sa fie agresivi tot din vina oamenilor: sunt batuti, infometati, se primesc anumite fonduri europene pentru caini, dar aceste fonduri sunt folosite doar pentru imbogatirea acelor oameni fara suflet si fara constiinta, sunt aruncati tot de oamenii rai pe strazi in loc sa sterilizeze animalele pe care le au sau sa nu le lase sa se inmulteasca!
  Faptele oamenilor aduc mult rau intregii planete!!!!! Distrugerea florei si faunei, a propriilor semeni, toate acestea duc la distrugerea intregii planete!!!
  Omul ca face atata rau nu este condamnat. Dumnezeu, cand a creat omul, i-a dat constiinta care sa-i conduca actiunile in mod intelept, dar omul si-a pierdul constiinta si a devenit mai rau decat un animal!
  Atatia caini care sunt folositi pentru salvarea oamenilor de la accidente, care insotesc orbii pe strada sau care descopera criminalii sau victimele de sub daramaturi, salveaza de la inec, depisteaza drogurile, avertizeaza oamenii de apropierea unei primejdii (cutremure, inundatii etc.), daca au loc scurgeri de gaze si atatea alte numeroase exemple… deci cainele ajuta dezinteresat omul si ii este prieten fidel avand nevoie doar de apa, hrana si adapost.
  Daca cainele era atat de „agresiv” de ce nu l-a muscat si pe celalalt nepot cat timp a stat „bunica” paterna visand linistita timp de 45 de minute?????
  In Sfanta zi a Nasterii Maicii Domnului oamenii inconstienti fac asemenea proteste prin care doresc cu multa aviditate varsare de sange prin eutanasierea tuturor cainilor – suflete nevinovate! Tot cu inconstienta s-au napustit oamenii si asupra ursilor cand le-a fost animalelor incalcat teritoriul si au fost PROVOCATE! Toti acesti oameni se mira de ce sunt agresati de animale. Acestia agreseaza cainii si ii lovesc cu pietre, bete, ii maltrateaza. Daca acel copil mergea la Gradina Zoologica si era omorat sau i se smulgeau maini, picioare ca era nesupravegheat, atunci erau tot asa eutanasiate absolut toate animalele de acolo??? Treziti-va si ganditi normal daca nu vreti sa se abata tot felul de nenorociri asupra voastra!
  Pentru cei care nu iubesc un animal, o floare, natura cu tot ce a fost daruit de Dumnezeu, si cei care astfel nu-si pot iubi nici semenii, sunt la fel de agresivi si l-ar eutanasia si pe propriul frate.
  Va mirati cei care nu iubiti animalele ca se abat nenorociri asupra voastra, dar voi nu numai ca nu puteti suferi animalele care sunt suflete nevinovate si le maltratati si va mirati dupa aceea de ce sunteti atacati, apoi un seaman de-al vostru de aceea il si devorati si exista invidia asta peste tot, sunteti in stare sa va omorati si semenii. Daca voi dati, atunci e normal ca alta fiinta sa se apere! Dar voi dati si tot voi tipati!!! Mojicie curata!
  De ce s-au auzit atatea cazuri in care calugarii traiesc in padure alaturi de animalele salbatice si nu le fac nimic, oare? Tocmai pentru ca animalele acelea chiar si salbatice, nu vorbim de cele domestice, au incredere in sufletul bun, pur, curat al acelor pustnici! Deci luati exemplu… Bine oferiti, bine vi se va intoarce. Rau oferiti, rau vi se va intoarce. Violenta naste violenta. Semeni vant, culegi furtuna!
  Animalele au mai multa demnitate decat multi dintre oameni!

 16. Iubitordenatura spune:

  „Oricum, va trebui să dea socoteală la poliţie. Copiii au stat 45 de minute nesupravegheaţi. Asta este inconştienţă”, mai spune bunicul lui Ionuţ. – stiri nenumarate circula pe internet despre neglijenta acestei „bunici” care este nesimitita, neglijenta, indolenta…
  Bunica paterna a lui Ionut NU a stiut nimic timp de 45 de minute de nepotii de 4, respectiv 6 ani conform declaratiei bunicului matern!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca ii lovea o masina sau cadeau intr-un canal sau ii rapea un violator sau un escroc pentru organe sau pentru rascumparare sau pentru a-i exploata la cersit…. sau… sau…. sau… se puteau intampla atatea in acest rastimp de timp in care nepotii nu mai erau in campul ei vizual, nu mai stia absolut nimic de ei, tot asa era absolvita de vina aceasta „bunica”!??????????!!!!!!!!!!!??? In acest interval de timp se puteau intampla toate aceste nenorociri!
  Bunica a mai declarat ca acei copii erau plini de energie, precum „argintul viu” (conform declaratiei ei!) si ca nu ii putea supraveghea. Dar atunci de ce a mai iesit cu ei afara ca ii putea expune la orice fel de accident. Nu trebuia sa-si asume raspunderea de a iesi singura daca nu era in stare sa-i supravegheze si statea linistita pe banca si habar nu avea ce fac nepotii singuri. Puteau sa se inece in lac sau sa traverseze strada si sa se produca un accident rutier. Sau puteau fi rapiti si ajungeau foarte departe in intervalul acela de o ora de nu mai putea sa-i recupereze nimeni!
  Cum sa lasi asa niste copii mici nesupravegheati si sa stai linistit, cu o nesimtire crasa pe banca, sa uiti de tot si de toate????? De ce a mai iesit cu nepotii in parc daca nu era in stare sa aiba grija de ei si erau lasati in voia sortii de izbeliste, dupa legile junglei? Copilul este mult probabil sa fi lovit cainele cu o piatra, cu un bat si atunci cainele a reactionat, S-A APARAT!
  Daca ii accidenta pe copii o masina pentru ca sareau in fata ei in ultimul moment, iar soferul nu mai apuca sa evite accidentul, atunci era eutanasiat acel sofer tot nevinovat, iar aceasta „bunica” neglijenta care si-a lasat 45 de minute nepotii nesupravegheati si nu mai stia nimic de ei in acest rastimp scapa basma curata???!!??!!?????? Copilul la varsta lui nu putea constientiza pericolele si a fost victima neglijentei acestei „bunici” paterne! Daca era supravegheat nu se intampla asa ceva!
  Enorm de multe minciuni se spun in mass-media in legatura cu acest caz si se hiperbolizeaza situatia (un caine ca un urs sau ca un leu/monstru/dragon)… si asta pentru intaratarea si orbirea prostimii, pentru devierea, atragerea atentiei de la adevaratul vinovat: bunica neglijenta, nesimtita si indolenta. Ea ar trebui eutanasiata!
  A mai declarat la TV o batrana ca a fost muscata de un caine lasat flamand 30 de zile de vecinul ei si tinut in lant. Un om tinut 30 de zile flamand s-ar transforma intr-un canibal! Iar daca lasi un animal sau om fara apa si mancare atat de multe zile turbeaza!
  Daca era o bona in locul „bunicii”, aceasta ar fi fost cercetata si condamnta la inchisoare pentru neglijenta, eventual si eutanasiata!!! Concluzia: bunica sa fie eutanasiata conform gandirii celor care sustin eutanasierea cainilor maidanezi care au ajuns sa fie agresivi tot din vina oamenilor: sunt batuti, infometati, se primesc anumite fonduri europene pentru caini, dar aceste fonduri sunt folosite doar pentru imbogatirea acelor oameni fara suflet si fara constiinta, sunt aruncati tot de oamenii rai pe strazi in loc sa sterilizeze animalele pe care le au sau sa nu le lase sa se inmulteasca!
  Faptele oamenilor aduc mult rau intregii planete!!!!! Distrugerea florei si faunei, a propriilor semeni, toate acestea duc la distrugerea intregii planete!!!
  Omul ca face atata rau nu este condamnat. Dumnezeu, cand a creat omul, i-a dat constiinta care sa-i conduca actiunile in mod intelept, dar omul si-a pierdul constiinta si a devenit mai rau decat un animal!
  Atatia caini care sunt folositi pentru salvarea oamenilor de la accidente, care insotesc orbii pe strada sau care descopera criminalii sau victimele de sub daramaturi, salveaza de la inec, depisteaza drogurile, avertizeaza oamenii de apropierea unei primejdii (cutremure, inundatii etc.), daca au loc scurgeri de gaze si atatea alte numeroase exemple… deci cainele ajuta dezinteresat omul si ii este prieten fidel avand nevoie doar de apa, hrana si adapost.
  Daca cainele era atat de „agresiv” de ce nu l-a muscat si pe celalalt nepot cat timp a stat „bunica” paterna visand linistita timp de 45 de minute?????
  In Sfanta zi a Nasterii Maicii Domnului oamenii inconstienti fac asemenea proteste prin care doresc cu multa aviditate varsare de sange prin eutanasierea tuturor cainilor – suflete nevinovate! Tot cu inconstienta s-au napustit oamenii si asupra ursilor cand le-a fost animalelor incalcat teritoriul si au fost PROVOCATE! Toti acesti oameni se mira de ce sunt agresati de animale. Acestia agreseaza cainii si ii lovesc cu pietre, bete, ii maltrateaza. Daca acel copil mergea la Gradina Zoologica si era omorat sau i se smulgeau maini, picioare ca era nesupravegheat, atunci erau tot asa eutanasiate absolut toate animalele de acolo??? Treziti-va si ganditi normal daca nu vreti sa se abata tot felul de nenorociri asupra voastra!
  Pentru cei care nu iubesc un animal, o floare, natura cu tot ce a fost daruit de Dumnezeu, si cei care astfel nu-si pot iubi nici semenii, sunt la fel de agresivi si l-ar eutanasia si pe propriul frate.
  Va mirati cei care nu iubiti animalele ca se abat nenorociri asupra voastra, dar voi nu numai ca nu puteti suferi animalele care sunt suflete nevinovate si le maltratati si va mirati dupa aceea de ce sunteti atacati, apoi un seaman de-al vostru de aceea il si devorati si exista invidia asta peste tot, sunteti in stare sa va omorati si semenii. Daca voi dati, atunci e normal ca alta fiinta sa se apere! Dar voi dati si tot voi tipati!!! Mojicie curata!
  De ce s-au auzit atatea cazuri in care calugarii traiesc in padure alaturi de animalele salbatice si nu le fac nimic, oare? Tocmai pentru ca animalele acelea chiar si salbatice, nu vorbim de cele domestice, au incredere in sufletul bun, pur, curat al acelor pustnici! Deci luati exemplu… Bine oferiti, bine vi se va intoarce. Rau oferiti, rau vi se va intoarce. Violenta naste violenta. Semeni vant, culegi furtuna!
  Animalele au mai multa demnitate decat multi dintre oameni!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X