De 1824 Vizualizari

ÎNFIORĂTOR! Uite de ce a murit un FOTOMODEL brazilian. Fanii sunt în stare de șoc

ÎNFIORĂTOR! Uite de ce a murit un FOTOMODEL brazilian. Fanii sunt în stare de șoc

Caroline Bittencourt a murit în timp ce încerca să îşi salveze câinii de la înec. Fotomodelul brazilian avea doar 37 de ani. Decesul a fost confirmat de fiica ei, Isabelle, pe reţeaua de socializare online Instagram.

„Suntem recunoscători pentru susţinerea şi mesajele pline de afecţiune pe care le-am primit de la prietenii şi fanii lui Carol”, a scris tânăra de 17 ani, relatează tmz.com.

La sfârșitul lunii trecute, Bittencourt şi soţul ei, Jorge Sestini, se aflau pe barca lor cu pânze,  în largul arhipelagului Ilhabela, însă a fost lovită de o furtună puternică.

Cei doi câini ai cuplului, care se aflau pe ambarcaţiune, au căzut în apă. Fotomodelul a sărit după cele două animale, încercând să le salveze de la înec. Partenerul ei de viaţă i-a sărit în ajutor, însă nu a reuşit să o găsească. Jorge Sestini a fost salvat de autorităţi la câteva ore după incident, iar cadavrul lui Bittencourt a fost găsit pe o plajă pe 29 aprilie. Din nefericire, nici câinii săi nu au mai fost găsiţi.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X