De 4515 Vizualizari

Înduioșător! Priviți ce face cățelul din stânga atunci când stăpânul încearcă să-i fotografieze!

Înduioșător! Priviți ce face cățelul din stânga atunci când stăpânul încearcă să-i fotografieze! V-ați întrebat de ce oamenii păstrează amintiri cu animalele lor de companie, pentru că ele sunt singurele care rămân la fel atunci când toată lumea se schimbă.

Protagoniștii de astăzi sunt doi căței din rasa Border Collie. Ei și-au luat rolul în serios, atunci când cel mai buni prieteni ai lor i-a rugat să stea cuminţi pentru încă o poză de album. La îndemnul stăpânului lor, cei doi câini vin în faţa aparatului de fotografiat, iar câinele cu blană cafenie introduce în cadru şi jucăria lui preferată.

Așadar, cei doi au creat cadrul perfect pentru cea mai frumoasă fotografie. Stăpânul celor doi patrupezi este tare mândru de comportamentul lor şi nu ezită să îi recompenseze pentru acest lucru. Gustul savuros al micilor gustări îi face apoi pe căţeluşi să repete de mai multe ori aceeaşi acţiune.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X