De 10623 Vizualizari

Indignaţi de atitudinea unei stewardese faţă de un câine ghid, toţi pasagerii unui avion s-au dat jos şi au plecat cu autobuzul! Oamenii abia s-au abţinut să nu o bată!

 

Un eveniment fără precedent a avut loc în urmă cu câteva zile în oraşul american Philadelphia, când o cursă a companiei US Airways a fost nevoită să anuleze zborul spre Long Island! Toţi pasagerii avionului au decis să coboare şi să ureze “faliment rapid” companiei după ce o stewardesă a devenit agresivă cu câinele ghid al unui pasager nevăzător.

caine nevazator rizzi 2

Albert Rizzi, bărbatul orb, a fost dat jos din avion, împreună cu câinele său pentru că patrupedul din rasa Labrador, pe nume Doxy, refuza să stea culcat sub scaun, aşa cum prevede regulamentul companiei.  Normal, Rizzi a cerut explicaţii şi rezultatul a fost explicat de companie într-un comunicat: „bărbatul a devenit agresiv verbal, echipajul de zbor a decis ca el să fie dat jos din avion“. Mai mult, compania a descris şi atitudinea câinelui: „era agitat şi părea că nu poate fi controlat de Rizzi“

Doxy, câinele-ghid 

Pasagerii avionului US Airways au asistat indignaţi la întreaga scenă şi au încercat să-i explice stewardesei agresive că acel câine e stresat de zbor, dar nu face nimic rău şi că nu deranjează pe nimeni dacă sta pe culoarul avionului. Cu atât mai mult cu cât decolarea întârziase deja o oră şi jumătate din cauza unor probleme tehnice.

 

Ca răspuns la atitudinea echipajului de zbor, călătorii şi-au luat bagajele şi au coborât, pe rând, până la ultima persoană. Întreaga aeronavă a rămas goală.

 

Acesta este unul dintre cele mai mari gesturi de solidaritate întâlnite în ultimii ani. Pasagerii au ales să meargă cu autobuzul trei ore pentru a ajunge în Long Island, dar unul dintre călători a declarat presei că oricum nu a mai fost lăsat vreun pasager să urce la bord, deoarece piloţii au fost revoltaţi de gestul de solidaritate!

 

Nevăzătorul Rizzi a fost impresionat până la lacrimi. “Nu mi-a venit să cred că au făcut asta pentru mine, pentru a le arăta că nu au procedat corect. Le sunt recunoscător că i-au luat apărearea celui mai bun prieten al meu!”

 

Tags:

3 Comentarii

  1. din pacate prea multe femei sunt rigide si lipsite de discernamant. aplica niste reguli ca robotii si atat. de cand cu promovarea femeii lumea se duce de rapa. cine nu crede sa stea putin pe ganduri daca este in stare.

    • Nu toate femeile, ci doar cele clonate din barbati, care tot ce fac e ca sa fie pe placul „lui”. Femeile adevarate sunt femei adevarate si se conduc relaxat si constient dupa legea feminina.

  2. Stau de citiva ani in SUA si am vazut alte doua gesture similar. unul chiar anul trecut in LA….intr-o vizita. in Romania am stat zeci de ani…si nu numai ca nu am vazut asa ceva …nici nu am vazut. Aaaaa cu exeptia ti ganilor . aia da…aia stiu sa sara unul pentru altul…dar romanii sunt natie interzisa.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X