De 3307 Vizualizari

Incredibil! El este omul-lup!

Se hrănește odată cu ei și e considerat masculul Alpha în haita

Germanul Werner Freund, un fost militar în vârstă de 80 de ani, trăiește, la propriu și la figurat, alături de o haită de 29 de lupi. Proprietatea sa din Merzig, Germania, care se întinde pe o suprafață de zece hectare, este casa a șase subtipuri de lup sălbatic.

Credai că le-ai văzut pe toate? Iată-l pe Werner Freund, un neamț care nu doar că a reușit să scape viu din interacțiunile sale cu lupii sălbatici, ci chiar a devenit lider de haită! În ultimii 40 de ani, bărbatul a crescut peste 70 de lupi proveniți din Europa, Siberia, Canada, Mongolia și regiunea arctică. Acum, germanul domnește peste o 29 de exemplare superbe, dar foarte periculoase pentru un om.

Pentru a-și impune dominația, omul-lup a început să se hrănească alături de ei, la fel ca ei. Este un fapt șocant pentru orice cunoscător al speciei faptul că bărbatul este acceptat la masă și chiar este primul care mănâncă, privilegiu oferit doar masculului Alpha din haită. ”Pentru a le câștiga respectul a trebuit să mă transform în lup. Și exact asta sunt pentru ei. Sunt liderul lor”, a declarat Freund.

Majoritatea lupilor au fost luați de mici de la diverse grădini zoologice, omul-lup oferindu-le, astfel, o șansă la viața ”lupească”, nu una petrecută într-o cușcă. În plus, bărbatul le oferă carne procurată de el, pentru a proteja viețile animalelor din împrejurimi.

Un singur comentariu

  1. Augustin Man spune:

    Werner Freund se auto-intituleaza „cercetator”, dar nu este deloc clar ce anume cerceteaza. In plus, atasamentul sau fata de lupi nu este o noutate, acum citiva ani fiind difuzat un documentar cu un american imprietenit cu o haita, dar care nu incerca sa i se substituie sefului de haita.

    Mai multe poze cu Werner Freund aici:

    http://totallycoolpix.com/2013/01/wolf-researcher-werner-freund-from-wolfspark-werner-freund-in-germany/

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X