De 1881 Vizualizari

INCREDIBIL! A devenit un câine EROU. Cum a ajutat o fetiță cu o boală extrem de rară

Incredibil! Micuţa Bella, de 11 ani, din Woburn, Massachusetts, SUA, s-a născut cu o boală extrem de rară, iar medicii nu i-au dat șanse că va putea merge într-o zi.

Diagnosticată cu Sindromul Morquio, Bella a înţeles că este diferită de ceilalţi copii şi nu va putea să se joace cu ei. Însă, George uriaşul Dog German a intrat în familia americanilor și s-a ataşat rapid de mezina familiei, iar de atunci au devenit cei mai buni prieteni. Petreceau ore în şir împreună şi anul trecut s-a produs un miracol.

Nu-mi mai amintesc de când nu am mai văzut-o pe Bella alergând. Are probleme cu dezvoltarea oaselor şi nu se mai putea mişca. Însă George a convins-o să meargă din nou. Practic, a învăţat-o să facă primii paşi de una singură”, a povestit pentru Huffington Post Rachel Burton, mama Bellei.

Acum Bella şi George se pregătesc de un eveniment special: dulăul vrea să câştige o medalie la concursul căţeilor salvatori. Ei vor merge împreună în Orlando, Florida, pentru a defila în faţa juriului la concursul organizat de Asociaţia Chinologică Americană.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X