De 902 Vizualizari

INCREDIBIL, dar adevărat! Sheila își așteaptă stăpânul în fața închisorii

INCREDIBIL, dar adevărat! Sheila își așteaptă stăpânul în fața închisorii

De mai bine de un an, Sheila, așteaptă în fața unui centru de detenție din Buenos Aires, acolo unde se află stăpânul său, care a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare pentru furt calificat.

Potrivit cotidianului local La Arena, Sheila nu se îndepărtează de zona unde se află închis stăpânul său:„În ziua în care l-au reținut pe stăpânul ei și l-am adus aici, imediat și-a făcut apariția și Sheila și nu s-a mai dat dusă”, a explicat subcomisarul Juan Jose Martini, scrie jurnal.md.

Agenții au prins drag de cățelusă și îi dau să mânânce și chiar o lasă să intre în interiorul clădirii unde se află stăpânul ei, pentru a dormi: „Aici, toată lumea are grijă de ea. I se dă de mâncare, i se dă și apă. A fost rănită de un alt câine, un buldog, și personalul a dus-o la veterinar. A fost internată 15 zile și agenți au fost cei care au plătit tot”, a mai spus Juan Jose Martini.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X