Sari la conținut
Home » Incredibil! Cum a reușit un cățel să salveze un bebeluș abandonat și aflat în pericol

Incredibil! Cum a reușit un cățel să salveze un bebeluș abandonat și aflat în pericol

  • de

Incredibil! Cum a reușit un cățel să salveze un bebeluș abandonat și aflat în pericol.

În Filipine, un cățel a reușit să salveze un bebeluș abandonat într-un depozit de deșeuri!

Încă o dovadă a legăturii strânse dintre câine și om! Un cățel din Cebu, Filipine, a reușit să salveze un bebeluș abandonat, asta după ce a alertat un motociclist aflat în trecere.

Pentru Junrell Fuentes Revilla, un motociclist pasionat de drumeții, plimbarea prin munții Cebu părea doar o altă zi obișnuită. Însă, a observat deodată un lucru cu totul surprinzător. Un cățel apărut de nicăieri, a început să îl urmărească, parcă încercând să îi transmită un mesaj. Instinctul l-a făcut să oprească, iar după ce acesta a decis să îl urmeze pe cățelul insistent pe o potecă spre un depozit de deșeuri, motociclistul a descoperit o imagine dramatică: înfășurat sub forma unui „pachețel”, un bebeluș nou născut a fost abandonat de părinți și condamnat la o moarte nemeritată.
Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a dus copilul la cea mai apropiată secție de poliție, iar de aici totul a devenit un adevărat fenomen pe rețelele sociale. Mai mulți voluntari au decis să meargă în căutarea cățelului curajos, aflând că acesta aparține unei familii ce locuiește în munți:

„Familia este iubitoare de câini și are alți 4 căței, precum și 5 pui. Nu vom uita niciodată ce ne-a spus proprietarul său: Oricât de grea ar fi viața, chiar dacă sunt sărac, îmi hrănesc toți câinii și îi îngrijesc”, a declarat un voluntar.

Cum a reușit un cățel să salveze un bebeluș