Sari la conținut
Home » Incredibil! Cum a reușit o pisică să salveze viața unui bebeluș abandonat

Incredibil! Cum a reușit o pisică să salveze viața unui bebeluș abandonat

Incredibil cum a reușit o pisică să salveze viața unui bebeluș abandonat.

O pisică din Rusia a devenit o adevărată eroină!

Masha, o felină iubitoare din Obinsk, Rusia, a impresionat o comunitate întreagă cu fapta sa neobișnuită! Chiar dacă pisica este văzută în general ca un animal foarte independent  și care se gândește doar la binele propriu, această pisică a reușit să iasă din tiparul obișnuit.

Povestea impresionantă a Mashei a început atunci când a simțit că este ceva în neregulă într-un tomberon din oraș. Fără să stea prea mult pe gânduri, curioasă din fire, pisica a simțit un miros neobișnuit, găsind un bebeluș abandonat și condamnat la o moarte sigură.

S-a așezat lângă el și i-a ținut de cald! Incredibil cum a reușit o pisică să salveze un copil

Dacă până acum totul pare desprins din filme, Masha a decis să aibă grijă de bebeluș, încălzindu-l cu blănița ei un timp îndelungat, cât de mult posibil până când stăpâna ar fi plecat în căutarea ei.

Irina Lavrova, stăpâna Mashei, a auzit mieunatul disperat al pisicii, simțind că ceva nu este în regulă. Nu mare i-a fost mirarea când a observat bebelușul pe care pisica îl îngrijea ca pe copilul său:

„Masha este foarte prietenoasă şi afectuoasă, iar atunci când am auzit-o mieunând am crezut că s-a rănit. Cred că vă puteţi imagina şocul pe care l-am avut când am găsit-o alături de acel bebeluş. Categoric instinctul matern şi-a spus cuvântul şi a vrut să îl protejeze pe copil”, spune Irina Lavrova.

A urmat acțiunea autorităților care au dus bebelușul la spital, starea acestuia fiind perfect sănătoasă. Autorităţile desfășoară o anchetă care să ducă la identificarea mamei iresponsabile care l-a abandonat pe bebeluş.

Masha a devenit pentru locuitorii oraşului Obinsk o adevărată eroină, iar povestea a ajuns să fie cunoscută în întreaga lume.