Închis într-o sacoșă, un cățel a fost abandonat la marginea drumului!

Un cățel își plângea soarta la marginea drumului, după ce a reușit să se elibereze dintr-o sacoșă ce îi putea aduce sfârșitul!

Un câine mic a fost găsit de un trecător la marginea unui drum, abandonat într-o mică sacoșă care îi putea aduce sfârșitul. Această imagine i-a apărut în cale lui Carlos, un bărbat din Guatemala, care a fost impresionat până la lacrimi.

„Am observat o sacoşă pe marginea drumului, din care a scos capul un câine de cel mult 3 luni. Mă grăbeam puţin, dar când l-am văzut, am fost impresionat, deoarece nu puteam rămâne indiferent în faţa acestei situaţii. Aşa că m-am oprit cu câţiva metri mai departe şi m-am întors. M-am dus să văd dacă patrupedul era bine şi spre surprinderea mea, era în viaţă, uşor rănit şi foarte speriat”, a declarat Carlos.

Nu mică i-a fost surprinderea când i-a văzut chipul trist și deprimat al micuțului animal de companie. El nu a putut să meargă mai departe având această imagine în minte, luând decizia să lase totul baltă și să se ocupe de soarta micuțului patruped.

După ce a postat pozele câinelui pe un grup de Facebook dedicat animalelor de companie pierdute, Carlos a primit un mesaj din partea unei femei interesate să-l adopte imediat.

Datorită îngrijirilor veterinare, câinele în vârstă de trei luni se recuperează încet din şocul fizic şi psihic al abandonului şi cel puţin acum trăieşte într-o familie care îl iubeşte şi nu-l va abandona niciodată.

L-a urcat în maşină şi l-a luat cu el, cel puţin până când îi găsea o locuinţă bietului câine abandonat.

Un cățel
Un cățel

Acum, patrupedul se poate bucura de o nouă viață, datorită unui simplu gest al bărbatului cu suflet mare. El ar fi putut să treacă indiferent, exact cum au făcut alte zeci de persoane înaintea lui.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da