Sari la conținut
Home » Închis într-o sacoșă, un cățel a fost abandonat la marginea drumului!

Închis într-o sacoșă, un cățel a fost abandonat la marginea drumului!

  • de

Închis într-o sacoșă, un cățel a fost abandonat la marginea drumului!

Un cățel își plângea soarta la marginea drumului, după ce a reușit să se elibereze dintr-o sacoșă ce îi putea aduce sfârșitul!

Un câine mic a fost găsit de un trecător la marginea unui drum, abandonat într-o mică sacoșă care îi putea aduce sfârșitul. Această imagine i-a apărut în cale lui Carlos, un bărbat din Guatemala, care a fost impresionat până la lacrimi.

„Am observat o sacoşă pe marginea drumului, din care a scos capul un câine de cel mult 3 luni. Mă grăbeam puţin, dar când l-am văzut, am fost impresionat, deoarece nu puteam rămâne indiferent în faţa acestei situaţii. Aşa că m-am oprit cu câţiva metri mai departe şi m-am întors. M-am dus să văd dacă patrupedul era bine şi spre surprinderea mea, era în viaţă, uşor rănit şi foarte speriat”, a declarat Carlos.

Nu mică i-a fost surprinderea când i-a văzut chipul trist și deprimat al micuțului animal de companie. El nu a putut să meargă mai departe având această imagine în minte, luând decizia să lase totul baltă și să se ocupe de soarta micuțului patruped.

După ce a postat pozele câinelui pe un grup de Facebook dedicat animalelor de companie pierdute, Carlos a primit un mesaj din partea unei femei interesate să-l adopte imediat.

Datorită îngrijirilor veterinare, câinele în vârstă de trei luni se recuperează încet din şocul fizic şi psihic al abandonului şi cel puţin acum trăieşte într-o familie care îl iubeşte şi nu-l va abandona niciodată.

L-a urcat în maşină şi l-a luat cu el, cel puţin până când îi găsea o locuinţă bietului câine abandonat.

Un cățel
Un cățel

Acum, patrupedul se poate bucura de o nouă viață, datorită unui simplu gest al bărbatului cu suflet mare. El ar fi putut să treacă indiferent, exact cum au făcut alte zeci de persoane înaintea lui.