De 1201 Vizualizari

Încă un star gol goluţ în campania PETA! Vezi cine s-a lăsat pozat în pielea goală pentru a opri comercializarea hainelor de blană

 

Organizaţia pentru salvarea animalelor, PETA, este renumită pentru campaniile inedite, uneori chiar şocante, pe care le face cu scopul de a ajuta animalele.

Şi de data aceasta cei de la PETA au şocat, alegându-l pe Rylan Clark, câştigătorul concursului britanic, “Big Brother” şi participant favorit la X Factor.

rylan-clark_fur-fr_1744624a

 

 

Clark (24 ani), cu toate că este foarte talentat, s-a făcut remarcat printr-un episod mai puţin onorabil:

 

Totodată, femeile din toată lumea îl consideră un bărbat simpatic şi probabil că şi el ştie asta, din moment ce nu refuză nicio şansă de a apărea gol puşcă. În urmă cu puţin timp, Ryan a pozat nud şi pentru revista Cosmpolitan, motivând că vrea astfel să atragă atenţia asupra cancerului testicular.

cosmopolitanCosmopolitan

Acesta este şi un motiv de ceartă printre susţinătorii PETA, aceştia considerând că numeroasele apariţii ale lui Clark sunt doar pentru a se face cunoscut şi nu pentru a milita pentru o cauză nobilă.

 

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X