Încă o DOVADĂ de PRIETENIE neobișnuită. Au înduioșat inimile iubitorilor de animale din toată lumea și au ajuns celebrități pe internet.Dacă mai aveam nevoie de încă o dovadă, ei bine, prietenia dintre două animale animale din specii diferite, vine de la Laura, un porcușor simpatic, și un pui de pisică drăgălaș, pe nume Marina. Cele două s-au împrietenit instant, iar acum sunt nedespărțite. Laura și Marina se răsfață, mănâncă de zor și cresc frumos împreună. Au ajuns chiar și celebrități pe internet.
O prietenie neobișnuită s-a format între două animale de la Interspecies Equality Sanctuary, din Santiago, Chile, relatează metro.co.uk.Reprezentanții adăpostului de animale au scris pe rețeaua personală de socializare despre relația inedită creată între un porc și o pisică, iar internauții s-au îndrăgostit instant de cele două animăluțe: „De când a ajuns aici, Laura a fost îngrijită cu multă dragoste, așa cum merită un copil. Ea s-a împrietenit foarte tare cu pisicuța Marina, demostrând că, atunci când vine vorba de relații de prietenie și respect, nu contează specia din care facem parte”.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da