De 1957 Vizualizari

Înainte să moară a cerut ca și câinele să fie eutanasiat și îngropat alături de ea

Patrupedul era perfect sanatos / O poveste care o să-ți dea de gândit

 

 

Indiana. O femeie bolnavă de cancer a simțit că i se apropie sfârșitul și a cerut familiei îndeplinirea unei ultime dorințe. Sheila Stadler și-a dorit ca Toffee, câinele ei ghid să fie eutanasiat și îngropat alături de ea. Chiar dacă patrupedul avea doar 5 ani de viață și era perfect sănătos.

Femeia a murit la vârsta de 68 de ani, pe 8 martie, iar familia ei i-a îndeplinit dorința, iar cei doi au fost înmormântați împreună, Toffee fiind așezat în sicriu la picioarele stăpânei.

Familia Stadler a declarat pentru WRHI News 10 că atitudinea câinelui i-a făcut să ducă dorința la bun sfârșit, deoarece câinele-ghid a devenit depresiv și derutat în următoarele zile de la decesul femeii.

Și… Chiar dacă această decizie a stârnit multe controverse și oamenii chiar au semnat petiții ca membrii familiei Stadler să fie pedepsiți pentru actul lor de cruzime, oamenii legii au concluzionat că gestul a fost legal.

 

 

 

5 Comentarii

  1. Omul…egoist pana in varful unghiilor. Nu era normal ca Tofee sa intre in depresie in absenta stapanei ? Pai saracii intra in depresie si daca lipsesti cateva zile de acasa,dapoi cand moare stapanul. Dar pana la eutanasie,este cale lunga. Ma intreb daca era invers,ce ar fi facut stapana…Bine,intrebarea este retorica,deoarece cred ca nu a fost singurul ei caine insotitor de.a lungul vietii…Legal ? Nu prea cred. Din cate imi amintesc este interzis sa eutanasiezi un animal sanatos daca nu este un pericol social sau abandonat de o X perioada. Dar in US fiecare stat cu legea lui..

  2. bucuresti spune:

    nu stiu de ce va pare asa de rau ca maidanezul ala a fost eutanasiat la cererea stapanei? a fost dorinta ei expresa, exprimata prin testament si gata.

    Imi parea mai rau daca era o vulpe argintie (care e ocrotita de lege). Nu inteleg de ce maidanezii sunt ocrotiti de lege si, mai rau, se pronunta si curtea constitutionala

    • De unde stii tu ca era un maidanez?? De ce un caine nu are voie sa isi traiasca viata pana la adanci batraneti si tu ai avea voie?? Doar pentru ca mergi in 2 picioare?? Pana si o rama isi dadea seama ca o viata este egala cu oricare alta viata…nu conteaza a cui e!

  3. Crede.ma si eu ma mir ca respiri singur sau singura. Conceptul „viata” iti spune ceva ?! Cat respect ai tu ptr viata ? Data viitoare iti desenez : animalele nu sunt obiecte !

  4. …si imi mai pare rau ca tu esti ocrotit\a de lege…norocul tau.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X