De 6120 Vizualizari

Inadmisibil! Cristina Cioran şi-a chinuit îngrozitor câinele! Nepăsarea ei putea să-l omoare

 

 

cioran 2

Dacă nu ar fi avut peste 30 de ani de viaţă şi acces la informaţii, lucrând într-un trust de presă, am fi putut spune despre actriţa şi prezentatoarea tv, Cristina Cioran, că … Nu a ştiut! Dar oricine ştie că dacă laşi un câine închis în maşină, fără niciun geam deschis şi când afară sunt 30 de grade, viaţa animalului se poate sfârşi chinuitor.

 

Vedeta a fost surpinsă de paparazzi de la www.cancan.ro, ieri, când se plimba prin oraş acompaniată de micuţa Ami, un exemplar din rasa Jack Russell.

 

Paparazzi site-ului de ştiri mondene au rămas şocaţi şi chiar au fost revoltaţi de gestul Cristinei Cioran, cu atât mai mult cu cât vedeta a revenit la maşină abia după 40 de minute, după cum demonstrează cancan.ro!

 

Discuţie între reporterii Cancan.ro şi Cristina Cioran:

 

Reporter: Nu ti-e mila de catel sa-l lasi in masina?

Cristina Cioran: Hai, ma, lasa-ma! Acum il iau…

Reporter: Pai, l-ai lasat 40 de minute in soarele asta…Si unde ai fost la restaurant, tot in masina l-ai lasat…Stii ca protectia animalelor interzice lucrurile astea?

Cristina Cioran: Ma contorizezi? Multumesc!

Reporter: Cainelui ar trebui sa-i multumesti

Sursa: www.cancan.ro

6 Comentarii

  1. Prostia si nesmitirea fac casa la buna la „vedete”.

  2. SOC si groaza! Catelul a stat PATRUZECI de minute in masina. Cand era la capatul rabdarii, si se gandea deja sa se sinucida, proprietara a revenit. Este ceva NEMAIAUZIT. Chiar si Statele Unite se pregateau sa activeze DEFCON 4 la aflarea vestii! Caine, se pare, a fost importat din Coreea de Nord.

    • Anouk….eu cred ca nu ai habar ce temperatura poate fi in masina, la soare, dupa 40 de minute. Ai oare caine? Il lasi in soare 40 de minute? Fara apa, cu geamurile inchise? pe pariu ca nu stii ce temeperatura e in masina. Ca daca ai avea habar, si tot faci acest comentariu, esti la fel de NESIMTITA ca si Cioran care e o tuta.

    • Anouk…..esti o tuta penala. PENALA. Sper sa nu se auda despre tine si in statele unite,

  3. O MIMOZA PROASTA,UN ANIMAL IL AI SA IL INGRIJESTI CU DRAG.NU DE FITE,

  4. adbnx ndg,f spune:

    Ba animalzu, daca tot reciclati stirile, stergeti macar comentariile din 2013!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X