Sari la conținut
Home » În plină pandemie, sute de oi au stârnit râsul pe mapamond. Cine s-ar fi aşteptat să vadă o turmă de oi într-o zonă rezidențială? 

În plină pandemie, sute de oi au stârnit râsul pe mapamond. Cine s-ar fi aşteptat să vadă o turmă de oi într-o zonă rezidențială? 

În plină pandemie, sute de oi au stârnit râsul pe mapamond. Cine s-ar fi aşteptat să vadă o turmă de oi într-o zonă rezidențială?Căprioare, cerbi, maimuțe, râși, hipopotami, jaguari, crocodili sau chiar elefanți. În diferite locuri din lume animalele sălbatice au… vizitat așezările umane golite de restricțiile de circulație. Dar nici cele domestice nu s-au lăsat mai prejos. Sute de oi s-au plimbat libere printr-un oraș din Turcia, spre deliciul locuitorilor dintr-o zonă rezidențială.Înarmați cu telefoane, oamenii au filmat „procesiunea’ și au postat imaginile pe diferite rețele de socializare, acestea devenind virale în foarte scurt timp.Liniștite și impasibile, oile și-au văzut nestingherite de treaba și drumul lor. Mai mult de atât, n-au avut nicio reținere în a se opri să servească și câte o gustare. Cum ce gustare? Cea care le place lor cel mai mult: iarba. De unde iarbă pe strazi? Pfff, din belșug în rondurile și spațiile verzi din centrul orașului! Nefiind specificat faptul că pășunatul este interzis, mioarele au mâncat nestingherite.Credeați că oile au venit  singure, de capul lor, așa ordonate și disciplinate? Nici vorbă. Un locuitor a reușit să-l surprindă în filmarea sa și pe cel care le însoțea. În capul turmei, cu un toiag în mână, ciobanul își conducea liniștit oile ca și cand s-ar fi aflat pe o pajiște. Să mai zică cineva că nu a început la timp transhumanța, scrie dailymail.co.

Etichete: