De 414 Vizualizari

In memoriam….

Ce este in stare un om sa faca pentru animalul de companie pe care il detina? De cele mai multe ori acestea fac parte din familie si nu sunt responsabili doar sa le facem fericite si sa le mentinem in viata, ci sa le si respectam si sa le comemoram.

O familie a luat cu asalt internetul dupa ce a decis sa faca un lucru mai putin obisnuit pentru a cinsti memoria cainelui dupa ce aceasta a pierdut lupta cu viata. Cand patrupedul a inceput sa se simta din ce in ce mai rau, stapanele lui au stiut ca trebuie sa gaseasca modalitatea perfecta pentru a-si aminti mereu de el.

Fetele au inceput sa caute printre pozele din albumul de familie din care patrupedul nu lipsea mai niciodata si acela a fost momentul in care si-au dat seama ca trebuie sa refaca prima poza in care aparea si animalul de companie.

Surorile au reusit sa ii faca o poza cainelui cu doar o ora inainte sa moara si asa au reusit sa ii cinsteasca memoria in cel mai dragut mod posibil. Fotografia a strans peste 2 milioane de vizualizari!

sursa foto: imgur.com

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X