De 192 Vizualizari

In gura lupului: PETA devine actionar la Prada pentru a lupta contra produselor de lux din piele de strut

Organizatia de aparare a drepturilor animalelor PETA din SUA a anuntat ca a intrat in actionariatul casei de moda Prada pentru a avea astfel dreptul sa participe la adunarile generale ale acestei firme si sa ceara sistarea comercializarii produselor confectionate de piele de strut, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Fara a preciza numarul de actiuni achizitionate, organizatia neguvernamentala a explicat ca a luat aceasta decizie ”dupa o ancheta care a dezvaluit modul in care struti in varsta de numai un an erau omorati cu socuri electrice sau sugrumati in scopul realizarii unor genti de lux”.

”People for the Ethical Treatment of Animals” (PETA), cu sediul in SUA, ”este pe cale sa lupte contra cruzimii (fata de animale) in salile de reuniune de la Prada, unde va putea cere companiei eliminarea definitiva a gentilor din piele de strut”, a mai afirmat organizatia intr-un comunicat de presa.

AFP mentioneaza ca a incercat sa obtina opinia firmei Prada in legatura cu acest subiect, dar nu a reusit.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X