Sari la conținut
Home » În fiecare seară, un copil se roagă alături de cățelul său loial!

În fiecare seară, un copil se roagă alături de cățelul său loial!

  • de
Cățelul

În fiecare seară, un copil se roagă alături de cățelul său loial!

Cățelul a devenit cel mai bun prieten al său!

Pentru Zander, un băiețel în vârstă de opt ani, cei trei Ciobănești Germani pe nume Baron, Audi și Arlo, reprezintă totul.

„Copilul tău poate învăţa multe de la un animal de companie”, a scris mama lui Zander pe Instagram. „Copiii care au grijă de câini descoperă cum este ca o creatură vie să aibă încredere în ei şi asta îi învăţa să fie responsabili în cel mai frumos mod.”

Însă, băieţelul a stabilit cea mai frumoasă prietenie cu Baron, câinele în vârstă de cinci ani. Cei doi sunt împreună de când Zander avea doar trei ani. взять займ без процентов на 3 месяца

câini

 

A crescut literalmente lângă Baron şi au devenit cei mai buni prieteni!

„Îngrijirea unui câine creează un sentiment de empatie şi respect pentru viaţă”, continuă mama în postare. „Te învaţă despre angajament şi consecvenţă şi pune bazele încrederii. Toate acestea combinate cu recunoştinţa câinelui, vor crea un sentiment durabil de stimă de sine, care va însoţi copilul pe tot parcursul vieţii. Fiecare copil merită să crească alături de un animal de companie.”

patruped

De fiecare dată înainte de culcare, Baron se aşază lângă Zander în timp ce „rostesc” împreună rugăciunile de seară. Apoi, Baron îl înveleşte pe Zander şi cei doi “citesc” împreună o poveste.

cățel
cățel

În fiecare seară cei doi au un ritual special, iar cățelul a învățat să stingă chiar și lumina. Cu siguranță că cei doi vor rămâne cei mai buni prieteni!

Cățelul loial
Cățelul loial