65507 Vizualizari

IMPRESIONANT! Și-a pierdut câinele și a postat o fotografie cu el pe Facebook, dar de ziua ei a avut parte de surpriză

IMPRESIONANT! Și-a pierdut câinele și a postat o fotografie cu el pe Facebook, dar de ziua ei a avut parte de surpriză

În urmă cu câteva zile, Connie Zuniga era sfărșită de dorul animalului său de companie ccare a dispărut. Cățelușa Khaleesi, un exemplar din rasa Husky, o femelă pe nume Khaleesi, dispăruse în urmă cu aproximativ două săptămâni. Stăpâna ei a încercat prin toate mijloacele să o găsească. A postat imagini cu vietatea pe rețelele de socializare în speranța că cineva îi va da un semn care să o ajute să o găsească pe „prietena” ei.

Dar, datorită acelei postări pe care Connie o distribuise, o femeie din Kissimmee, Florida, a găsit-o. Khaleesi a fost adus acasă în siguranță, iar cățelușa a fost la fel de încântat să o regăsească pe stăpâna lui.

A fost atât mai fericită, încât Connie și-a serbat ziua de naștere la doar câteva zile, așa că a avut parte de cel mai frumos cadou. Khalessi avea pui! Așadar, Alyssa Rodriguez, tânără care a găsit husky-ul, ar putea să primească unul dintre pui, potrivit realitatea.net.

Sursă foto: arhiva

Un singur comentariu

  1. @Aurel Novac, corect. Asta este si motivul ptr care negrii nu traiesc in America de Nord, e frig acolo. Ei traiesc doar in America de Sud sau Africa.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X