Sari la conținut
Home » Impresionant! O injecție letală făcută din ”greșeală” a fost drumul către o nouă viață

Impresionant! O injecție letală făcută din ”greșeală” a fost drumul către o nouă viață

Impresionant! O injecție letală făcută din ”greșeală” a fost drumul către o nouă viață! Kiryusha a fost ”condamnată la moarte” de proprii stăpâni. Cazul a fost raportat ca fiind unul dintre cele mai grave de până acum din rusia.

Povestea lui Kiryusha, un ciobanesc german de șapte ani, perfect sănătos căruia i s-a făcut o injecție letală, apoi a fost îngropat de către stăpânii lui, a făcut înconjurul lumii.

Patrupedul a reușit în mod miraculos să se dezgroape și să caute ajutor. A ieșit din mormântul din pădure în care l-au pus stăpânii, după care s-a târât spre cel mai apropiat drum. O femeie a trecut cu mașina pe lângă câinele care abia mergea prin ploaie, la marginea unei autostrăzi din nordul Rusiei, dar și-a continuat drumul. Femeia, însă, nu și-a putut lua gândul de la patrupedul care părea în suferință și s-a întors după mai mulți kilometri, potrivit Yahoo News.

Patrupedul zăcea epuizat pe marginea drumului, iar Olga a luat-o pe Kiryusha în mașină, i-a de mâncare, iar când a ajuns în orașul Ukhta, l-a predat unui serviciu de salvare a animalelor abandonate numit Kind City. Voluntarii au făcut investigații și în scurt timp i-au descoperit pe stăpâni în orașul Yemva, aceștia explicând că au decis să eutanasieze câinele pentru că era bolnav.

Cuplul a recunoscut că i-a injectat un medicament letal, apoi l-au îngropat departe de casă, aproape de autostrada Ukhta-Syktyvkar.

Dar, după ce i s-au făcut mai multe de teste, un veterinar a constatat că animalul nu numai că nu avea probleme medicale, ba chiar era sănătos. Confruntați cu aceste informații, stăpânii au recunoscut că a fost „o greșeală” și și-au cerut scuze.

Ekaterina Nimak, de la sKind City, a spus: „Datorită Olgăi, Kiryusha a început o viață nouă. Este un câine foarte calm, merge cu lesă, nu latră și este prietenos cu oamenii”.

După ce un post local de televiziune i-a prezentat povestea, Kiryusha a fost adoptată.