Sari la conținut
Home » Impresionant: Nu conteaza din ce categorie sociala faci parte, atunci cand e vorba de dragostea pentru animale! Cersetorul din Paris, al carui caine a fost luat cu forta, si-a recuperat animalul!

Impresionant: Nu conteaza din ce categorie sociala faci parte, atunci cand e vorba de dragostea pentru animale! Cersetorul din Paris, al carui caine a fost luat cu forta, si-a recuperat animalul!

Animal Zoo va povestea in urma cu aproape o luna de zile despre drama prin care trece un gorjean de etnie roma care cerseste in Paris.https://www.youtube.com/watch?v=7pKb29VHwb8Pentru ca, reprezentanti ai unei organizatii pentru drepturile animalelor, i-au „confiscat” cainele alaturi de care cersea, pe motiv ca animalul nu este bine ingrijit…Povestea omului, care a sustinut sus si tare ca-si iubeste animalul si ca imparte cu el fiecare bucata de mancare – i-a impresionat pe francezii care s-au decis sa-l ajute sa-si recupereze cainele.Asa ca, Iulian Vaduva si-a primit, zilele trecute, cainele, inapoi.Actiunea de „confiscare”, cu forta, a animalului, a fost filmata de un martor, iar imaginile au fost postate pe internet. Incidentul a starnit indignare in Paris, iar mai multe organizatii si avocati au venit in apararea cersetorului. 240.000 de oameni au semnat o petitie pentru ca gorjeanul sa-si recapete catelul, iar acest lucra s-a si intamplat.”Sunt foarte bucuros. Vreau sa le multumesc celor care m-au ajutat”, a spus, potrivit adevarul.ro, Iulian Vaduva, in varsta de 59 de ani.Organizatia care a luat animalul gorjeanului va fi actionata in judecataDavid Suban, avocatul care il reprezinta pe cersetorul gorjean, a precizat pentru postul de televiziune TF1 ca lucrurile nu vor ramane asa si ca va actiona in instanta organizatia de protectie a animalelor, pentru a-i plati cersetorului gorjean despagubiri.”Au venit si mi-au luat cainele. Nu mi-au spus cine sunt. M-am lovit, am cazut. Nu voiam sa le dau cainele. Este al meu, avea carnet de sanatate, era vaccinat, eu aveam grija de el. Eu aici stau mereu, cersesc, dar nu deranjez pe nimeni. Celor care vor sa ma ajute le spun ca m-am imbolnavit de cand mi-au luat câinele, plang pentru ca imi iubesc cainele. Le spun ca imi vreau cainele inapoi”, spunea Vaduva, dupa incident.