Impresionant! Cum a salvat un câine viața unui bebeluș! „Dacă Duke nu reacţiona în felul acela, ne-am fi culcat la loc. Este câinele perfect! E clar că ne-a fost scris să-l adoptăm”!

Soţii Brousseau au adoptat un câine, acum şase ani. Ei nu ştiau că animalul lor de companie le va salva copilul de la moarte, iar acum ar trebui să îl răsplătească pentru gestul lui…

Într-o seară, Duke a intrat agitat în camera stăpânilor şi a început să sară pe ei. Femeia spune că este un câine ascultător, dar agresivitatea lui a uimit-o, iar instinctul de mamă a dus-o imediat cu gândul că fiica ei este în pericol.

„De obicei, este un câine ascultător. Agresivitatea lui mi s-a părut foarte bizară”, a spus Jenna Brousseau.

S-a luat după câine, acesta i-a dus direct în dormitorul fiicei lor în vârstă de 9 săptămâni. Harper nu mai respira. În secunda următoare, Jenna a chemat ajutoare şi copilul lor a fost dusă la spital. După câteva zeci de minute de chin, medicii i-au salvat viaţa.

„Dacă Duke nu reacţiona în felul acela, ne-am fi culcat la loc. Este câinele perfect! E clar că ne-a fost scris să-l adoptăm”, a spus mama fetiţei.