De 4399 Vizualizari

IMPRESIONANT: Aventurile lui Tuto! „Era extrem de apatic, nu arăta nicio emoţie, era trist!

O poveste cu final fericit s-a petrecut Spania, unde Tuto a dispărut anul trecut  în luna septembrie și a fost găsit tocmai în Germania. Probabil că vă întrbați cum a ajuns din Franța în Germanis și cum a ajuns înapoi la stăpânii lui?

Ei bine, două tinere au readus patrupedul în braţele stăpânilor, după o călătorie de 20 de ore cu maşina.

Pentru Tuto, reîntâlnirea cu stăpânii săi a fost finalul unei aventuri de patru luni.  Stăpânii nu au cedat și au tot publicat anunţuri pe internet, în speranţa că vor primi o veste bună. Tuto era, însă, departe – în lunile care au urmat, a reuşit cumva să traverseze întreaga Franţă, potrivit digi24.ro.

Norocul lui Tuto au fost două tinere spaniole, care locuiesc în Germania. Microcipul fiind cea mai sigura metoda de identificare, ele au aflat numele căţelului de pe dispozitivul electronic.

„Se pare că a fost găsit lângă o autostradă la granița dintre Germania şi Franţa, era legat de un stâlp cu o curea”, povestește una dintre tinere.

„Când am văzut numele oraşului, m-am gândit că e aproape de unde locuieşte sora mea şi că putem să-l aducem”, spune una dintre tinere. „Era extrem de apatic, nu arăta nicio emoţie, era trist. Acum e clar că sunt stăpânii lui şi e fericit că s-a reîntors acasă”, adaugă ea.

Proprietarii lui Tuto sunt acum foarte fericiți: „Mai poate spune cineva că nu există solidaritate în lume? Iată că există!”, este convins stăpânul câinelui.

 

Tags:

,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X