Sari la conținut
Home » Imaginile care te vor face sa plângi instant! Acest pui de cățel suferă de o boală teribilă. Uimitor de ce operație are nevoie

Imaginile care te vor face sa plângi instant! Acest pui de cățel suferă de o boală teribilă. Uimitor de ce operație are nevoie

Imaginile care te vor face sa plângi instant!

Imaginile care te vor face sa plangi instant! Acest pui de cățel suferă de o boală teribilă. Uimitor de ce operație are nevoie.Imaginile care te vor face sa plângi instant! Pe lângă Savior, căţelul folosit pe post de ţintă şi împuşcat fără milă în gât, Asociaţia APAI mai are în grijă peste 150 de suflete, printre care şi Sasha.

Imaginile care te vor face sa plangi. Iată ce povestesc membrii asociaţiei despre Sasha:

”Sasha a fost cel mai mititel şi slăbuţ pui găsit în timpul campaniei de sterilizare – tremură şi scâncea tot timpul în cuşcă, nu se apropia de mâncare, părea că nu are nicio şansă la viaţă. Colegă noastră inimoasa l-a luat în foster, l-a îngrijit că pe un bebeluş, l-a hrănit, pentru că nu ştia să mănânce, şi acum pare că a prins viaţă. Bineînţeles, a ajutat şi pisoiul, doar sunt negri şi pufoşi amândoi! E un scump şi are nevoie de cineva să-l ia acasă pentru totdeauna! Se va înţelege bine cu pisicile”, au povestit ei pe pagină personală de socializare.Salvatorii de la Ineu, Arad, spun că bietul animal are nevoie de încă o operaţie la ochi pentru a devein un căţel independent.“SASHA a crescut foarte mult după tratamentele primite, mai ales Milgama l-a ajutat mult! Din păcate, s-a descoperit că ochii lui sunt bolnăviori, are cataractă! Acum ne explicăm ezitările, dezechilibrările, nesiguranţă la mers. În plus, nici cu auzul nu stă bine, greu îşi da seama de unde vin sunetele din jurul lui … Este foarte bine îngrijit în foster, dar nu este suficient, va avea nevoie de operaţie la ochi pentru a deveni un căţeluş cât mai independent, aproape normal! Nu credem că putem face faţă singuri unei asemenea provocări financiare, dragul mititel, cum să-i explicăm că nu avem bani pt operaţie, că până la urmă va trebui dus în adăpost aşa vulnerabil cum este”, au mai povestit cei de la APĂI, pe Facebook.

SASHA va putea fi luat acasă de către viitoarea mămică

Sasha încă nu poate fi luat acasă de viitorii stăpâni, investigaţiile medicilor trebuie să continue deoarece căţelul se simte foarte rău. “SASHA va putea fi luat acasă de către viitoarea mămică abia luna următoare. Problemele însă nu-l ocolesc până atunci. A început să se simtă tot mai ră. De-abia se mai ridică de jos, plângea şi în somn de durere. Această stare proastă ne-a speriat. Și am hotărât să continuăm cu investigaţiile, aşa că l-am dus la clinică la Arad, unde i s-a făcut radiografie.  Nu este tocmai concludent ce are. O tumoră sau o masă osoasă pe creier, care-i provoacă toate simptomele cumplite, inclusiv vederea proastă. Tratamentul primit l-a repus, deocamdată, pe picioare, dar este doar simptomatic, va trebui făcut un RMN. Costurile sunt foarte mari. Împreună cu doamna care l-a rezervat încercăm să găsim soluţia cea mai bună. Unde ne-am interesat costă 850 de lei investigaţia, la care se adaugă drumul până acolo. Cum să-l ajutăm? E insuportabil să-l vezi cum se chinuie! Deja am plătit la Arad, cu toată reducerea făcută, prima dată 300 de lei, la a două vizită 25 de lei, urmează altă săptămâna asta, plus deplasările Ineu – Arad şi înapoi. Cine poate să ne ajute şi cu acest căţeluş, care se încăpăţânează să trăiască?”APAI va adreseaza rugamintea ca, dacă încă nu ați depus formularul de redirijare a 2% din impozit pentru anul 2016 către alte cauze nobile, ganditi-va la catelusii din adăpostul lor  și completati-l cu datele societății lor.

Imaginile care te vor face sa plângi instant!
Imaginile care te vor face sa plângi instant!