Sari la conținut
Home » IMAGINI SOCANTE! CAT SA MAI RABDE BIETELE ANIMALE?

IMAGINI SOCANTE! CAT SA MAI RABDE BIETELE ANIMALE?

Miscarea Dreptate pentru Animale a adus in atentia publicului doua noi fapte de o cruzime inimaginabila, ale unor ”oameni” fara minte si mai ales fara suftel, fata de animalele lipsite de aparare…”Romania 2016……Cat vom mai asista la astfel de cruzimi?Cate astfel de imagini trebuie sa mai vedem in tara asta fara ca cei vinovati sa fie aruncati in puscarii?Pana cand?Aceste imagini sunt pentru senatorii din Comisia pentru agricultura!

Imaginile sunt socante!Un catel al blocului a fost injunghiat cu securea in bazin, coapsa stanga. Martorii care au vazut scena au chemat politia si s-a deschis ancheta pentru pedepsirea criminalului. Catelusul Titi a foat operat, starea lui este critica intrucat a pierdut foarte mult sange. Ne rugam ca viata sa ii mai dea o sansa.sec2sec3sec4sec5sec6sec7

Un alt caz recent s-a petrecut in Faget, judetul Timis, comuna Dumbrava. Un tanar arunca, fara pui de mila sau fara vreun resentiment, un caine speriat si temator, in coltii unui alt caine, care nu ezita sa-l sfasie! Postarea initiala a filmului a fost stearsa! Insa prea tarziu! Imaginile au ajuns la Politie! Il puteti viziona AICI!