De 3488 Vizualizari

IMAGINI SOCANTE! CAT SA MAI RABDE BIETELE ANIMALE?

Miscarea Dreptate pentru Animale a adus in atentia publicului doua noi fapte de o cruzime inimaginabila, ale unor ”oameni” fara minte si mai ales fara suftel, fata de animalele lipsite de aparare…

”Romania 2016……

Cat vom mai asista la astfel de cruzimi?
Cate astfel de imagini trebuie sa mai vedem in tara asta fara ca cei vinovati sa fie aruncati in puscarii?
Pana cand?
Aceste imagini sunt pentru senatorii din Comisia pentru agricultura!

Imaginile sunt socante!
Un catel al blocului a fost injunghiat cu securea in bazin, coapsa stanga. Martorii care au vazut scena au chemat politia si s-a deschis ancheta pentru pedepsirea criminalului. Catelusul Titi a foat operat, starea lui este critica intrucat a pierdut foarte mult sange. Ne rugam ca viata sa ii mai dea o sansa.

sec2

sec3

sec4

sec5

sec6

sec7

Un alt caz recent s-a petrecut in Faget, judetul Timis, comuna Dumbrava. Un tanar arunca, fara pui de mila sau fara vreun resentiment, un caine speriat si temator, in coltii unui alt caine, care nu ezita sa-l sfasie! Postarea initiala a filmului a fost stearsa! Insa prea tarziu! Imaginile au ajuns la Politie! Il puteti viziona AICI!

5 Comentarii

  1. La pușcărie cu acești criminali de ființe nevinovate. Vreau sa vad ziua când acești criminali sunt pedepsiți drastic. Dacă nu își primesc pedeapsa aici pe pământ, Dumnezeu va avea grija de ei și chinul lor va fi înzecit fata de ce pățesc sărmanele animalute.

  2. Cred ca inchisoarea este prea putin pentru acesti bipezi, nu pot fi numiti oameni, ar trebui sa li se aplice acelasi tratament, sau mai rau, pentru ca ei merita asta, sunt niste monstri, dar acele fiinte nevinovate nu au facut nici un rau, chiar daca sunt doar niste „animale” care chiar daca sunt flamande, insetate si nu au un adapost, nu comit atatea atrocitati ca aceasta specie numita „om”, pacat.

  3. Cristina spune:

    Oamenii sunt animale diabolice bipede . Oamenii distrug tot . Distrug alti oameni , distrug (omoara sau chinuie animale nevinovate , sau poate vinovate ca s-au nascut printre oameni , distrug natura . Nimeni dintre cei care omoara sau chinuie animale , nu va ajunge la puscarie ., iar cruzimea impotriva acestor fiinte nevinovate va continua mult timp de acum in colo .
    Nu pot sa vad astfel de imagini . Am si eu o catelusa , pe care o iubesc , ( as spune ca o iubesc mai mult decat iubesc unii oamenii ) . Imi , pare rau ca spun asta , dar este un adevar .

  4. Alegi-s-ar praful si pulberea de cine a maltrat si torturat animalul/ sa se chinuie si el asa cum se chiniuie acest animal/ de l-ar prinde cineva sa il transeze si pe el

  5. Cainii sun exact ca si oamenii: mai buni, mai rai, nu trebuie sa-i tratam in bloc. Pe cei buni sa-i ocrotim, pe cei cu probleme sa-i izolam.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X