Sari la conținut
Home » Imagini emoționante cu un cățel care își imploră stăpânul să nu îl abandoneze!

Imagini emoționante cu un cățel care își imploră stăpânul să nu îl abandoneze!

  • de

Imagini emoționante cu un cățel care își imploră stăpânul să nu îl abandoneze!

Drama unui cățel mult prea loial cu o familie care nu merită!

Pentru Toto, un căţeluş adorabil care a simțit adevăratul motiv pentru care este dus la un adăpost pentru animale, viața avea să se schimbe complet. El a înțeles că urmează să fie abandonat, ceea ce i-a rupt cu adevărat inima.

Fostul său proprietar a decis să-l lase la Carso Animal Control, California, deşi nu există niciun motiv solid pentru care cineva să decidă să abandoneze un căţeluş. Justificarea acestui bărbat a fost aceea că Toto este prea zgomotos.

Atitudinea câinelui este confuză, acesta nu pare să înţeleagă de ce trebuie lăsat la adăpost dacă toată viaţa lui a arătat doar loialitate şi dragoste faţă de oamenii dragi lui. Crescut până la vârsta de trei ani, el refuză să înțeleagă gestul unor persoane considerate familie.

Când fostul său proprietar a venit la adăpost pentru a aduce animalul de companie, acesta avea la el o pungă cu hrană pentru câini.

Fostul său proprietar era hotărât să-l lase la adăpost!

Câinele s-a ridicat pe picioarele proprietarului cu ochi rugători pentru a atrage atenţia, dar cererile sale au fost ignorate.

„Mi-a fost foarte greu să-l văd pe Toto pentru că parcă ştia exact ce se întâmplă; după ce au oprit camera, el a încercat în continuare să urce pe piciorul stăpânului său, implorându-l să nu-l lase acolo” – a comentat unul dintre voluntarii centrului.

Toată scena poate fi urmărită în videoclipul de mai jos.

 

Din acel moment, personalul a demarat căutările pentru a-i găsi lui Toto o nouă casă şi în mai puţin de 24 de ore de la abandon, a fost adoptat oficial. Noua lui familie îl va iubi din toată inima, indiferent ce răutate ar putea face.

Imagini cu un cățel