Sari la conținut
Home » Imagini emoționante cu un cățel care încearcă să intre în mașina stăpânului său, după ce a fost abandonat!

Imagini emoționante cu un cățel care încearcă să intre în mașina stăpânului său, după ce a fost abandonat!

  • de
cățel

Imagini emoționante cu un cățel care încearcă să intre în mașina stăpânului său, după ce a fost abandonat!

Durerea unui cățel abandonat de cel care trebuia să îi fie mereu alături!

Imaginile de mai jos au fost făcute publice de către cei de la Daily Mail, reușind să provoace o adevărată discuție în mediul online. Videoclipul are în centrul atenției un bărbat din Bakersfield, California, care este surprins în momentul în care își abandonează fără milă animalul de companie.

Bietul cățel, fără să înțeleagă ce se întâmplă, încearcă să intre din nou în mașina cu care a fost dus pe un drum izolat, însă ușile rămân închise. Mai mult decât atât, bărbatul accelerează, fără să privească cu regret în urmă.

Imaginile au fost surprinse de către Stephen Sage Silver, care se afla într-o altă maşină şi urmărea întreaga scenă. El a declarat că bărbatul neidentificat încercase anterior să-l lovească atunci când l-a întrebat ce are cu bietul câine.

În urma incidentului, autorul videoclipului a alertat autorităţile, care s-au deplasat la faţa locului şi au transferat animalul la un adăpost local.

Astfel de gesturi sunt de neînțeles, mai ales pentru cei care au animale de companie și înțeleg cât de mult contează atenția și dragostea oferită.