Sari la conținut
Home » Imagini emoționante cu un artist stradal și câinele său loial! Prietenia îi ajută să meargă mai departe

Imagini emoționante cu un artist stradal și câinele său loial! Prietenia îi ajută să meargă mai departe

  • de

Imagini emoționante cu un artist stradal și câinele său loial! Prietenia îi ajută să meargă mai departe.

Totul s-a petrecut în Columbia!

Un tânăr a fost victima unor probleme venite în mod repetat în viață. Totul a devenit o adevărată tragedie în momentul în care a rămas fără serviciu, fiind nevoit să își câștige banii și din alte părți.

Rămas de luni bune fără contracte şi fără nicio oportunitate reală, şi-a îndreptat atenţia către şoferii care staţionează la semafoarele din oraş, fiind singura alternativă de ajutor financiar.

Câinele său i-a fost alături tot timpul, iar videoclipul de mai jos prezintă cu exactitate această situație. Scena nu a trecut neobservată fiind surprinsă de o persoană care urmărea ce se întâmplă în stradă.

Mulţi oameni au fost impresionaţi şi au decis să-i trimită bani pentru a-l ajuta. Deşi este conştient că are mare nevoie de bani, tânărul a refuzat şi a spus că tot ce îşi doreşte cu adevărat este un loc de muncă.

Imagini emoționante cu un artist stradal

Din fericire pentru el, indiferent de problemele care vor mai apărea în viață, cățelul îi va fi mereu alături. Impresionați de povestea lui de viață, tânărul a reușit să își găsească un loc de muncă.