Sari la conținut
Home » Imagini emoționante cu o femeie care își abandonează câinele! Patrupedul refuză să meargă mai departe

Imagini emoționante cu o femeie care își abandonează câinele! Patrupedul refuză să meargă mai departe

Imagini emoționante cu o femeie care își abandonează câinele! Patrupedul refuză să meargă mai departe.

Patrupedul a înțeles ceea ce urma să se întâmple!

Pentru Anne Flores, o iubitoare declarată a animalelor de companie, vizita la Harris County Animal Shelter din Houston, Texas, i-a produs o adevărată tristețe în suflet. Totul a început atunci când a văzut două femei care târau la propriu doi câini pentru a-i abandona.

Câinii refuzau să se clintească, observând cum s-au aşezat pe jos şi practic îşi implorau proprietarele să nu-i abandoneze.

„Unul dintre ei s-a aşezat pe spate şi s-a rostogolit. Parcă spunea: Te implor nu mă lăsa aici.” Cu cât privea mai mult, cu atât Flores devenea mai furioasă.

„Amândouă trăgeau de ei, dar câinii nu se lăsau. A trebuit să îi ia pe sus pentru că nu se mişcau. Nu voiau să meargă acolo. Dar lor nu le păsa. Râdeau şi chicoteau, pentru că patrupezii nu se mişcau. Pentru ele, era ca şi cum ar fi aruncat gunoiul. Nu aveau nicio remuşcare, nimic. Am fost, într-adevăr, foarte supărată şi am simţit cum îmi creşte tensiunea. De ce să adopţi un animal, dacă nu îl păstrezi şi ajungi să faci asta? Nu e corect.”

Ea a hotărât să facă câteva fotografii şi să le trimită voluntarilor de la Harris County Animal. Grupul, care ajută la găsirea de locuinţe pentru animalele din adăpost, le-a postat pe reţelele sociale, iar oamenii au luat imediat atitudine în legătură cu ceea ce văzuseră, dorind să-şi ofere ajutorul.

Din fericire, grupul de salvare a animalelor a găsit cămine temporare pentru ambii câini.

Imagini emoționante cu o femeie