Sari la conținut
Home » Imagini cu un puternic impact emotional! Bestiei din Bocsa, care a stalcit in bataie un caine, si amicului care a filmat – li s-au intocmit dosare penale!

Imagini cu un puternic impact emotional! Bestiei din Bocsa, care a stalcit in bataie un caine, si amicului care a filmat – li s-au intocmit dosare penale!

Bestiei din Bocsa, care a stalcit in bataie un caine, dar si amicului sau care a filmat intreaga scena, fara sa intervina, li s-au intocmit dosare penale!https://www.youtube.com/watch?v=OH0070_grkkPolitistii au deschis dosare penale pentru rele tratamente aplicate unui animal in cazul tinerilor care au batut crunt un caine, dupa ce socantele imagini au aparut pe internet, informeaza, printr-un comunicat, IPJ Caras-Severin.”In data de 19.10.2015, Politia orasului Bocsa s-a sesizat despre faptul ca intr-o publicatie online a fost publicat un articol si imagini cu acte de cruzime asupra unui animal (caine). Din verificarile efectuate s-a stabilit ca evenimentul prezentat in clipul respectiv s-a petrecut in cursul lunii septembrie 2015, intr-o parcare de pe raza orasului Bocsa”, arata sursa citata.Au fost identificati ca autori ai faptelor – doi tineri – Z.S. de 30 de ani, domiciliat in orasul Bocsa si R.M.N., de 23 de ani din localitate Duleu, comuna Firliug.Cazul facut public in mediul online a revoltat iubitorii de animale. Cainele este lovit cu cruzime de un tanar, iar momentul este filmat cu telefonul mobil de un martor. Filmarea a fost postata apoi pe Facebook si redistribuita de mii de ori.Incidentul a avut loc, asa cum a identificat politia, in orasul Bocsa, din judetul Caras-Severin.In imagini se vede cum cainele este lovit cu pumnii si cu picioarele, apoi e trantit cu putere de asfalt. Sub ploaia de lovituri, animalul nu apuca sa riposteze deloc.Un barbat intervine si incearca sa salveze cainele din mainile barbatului violent, insa gestul sau nu face decat sa-l infurie si mai tare pe bataus, care ridica animalul si il izbeste apoi cu putere de asfalt.