Sari la conținut
Home » Imagini cu totul emoționante! Cățelul din adăpost încearcă să atragă atenția tuturor vizitatorilor

Imagini cu totul emoționante! Cățelul din adăpost încearcă să atragă atenția tuturor vizitatorilor

Imagini cu totul emoționante! Cățelul din adăpost încearcă să atragă atenția tuturor vizitatorilor.

Tot ceea ce își dorește patrupedul este o familie iubitoare!

Adăpostul „Bullock County Humane Society” are un locatar cu totul special, pe nume Speck.

Cățelul a reușit să emoționeze pe toți cei care trec pragul centrului pentru animale, printr-un gest cu totul emoționant. Acesta scoate botul printre barele metalice şi se întinde, încercând să fie cât se poate de prietenos, pentru a atrage atenția.

„Tot ce îşi doreşte este dragostea oamenilor”, a spus Desiray Miracle-Wilder, directorul adăpostului. „El îţi va întinde lăbuţa şi vrea doar să-l atingi şi să-l ţii de ea. Şi este o scenă atât de tristă când vrei să termini curăţenia sau orice altceva ai de făcut.”

A ajuns la adăpostul din Alabama cu o mulțime de cicatrici, dovadă a vieții grele pe care a dus-o!

A aşteptat un an şi jumătate ca cineva să-l adopte. Dar, în ciuda faptului că o bună parte din viaţă şi-a petrecut-o pe străzi şi nu a fost adoptat, el a rămas un câine calm şi optimist.

„Poţi pune orice necuvântătoare în preajma lui – un alt câine de talie mare, o pisică… El este atât de hotărât să primească dragostea oamenilor, încât nu îi pasă de nimic altceva”, mărturiseşte Wilder.

„Vrea doar să-l atingi”, a adăugat ea. „Dacă te aşezi, el se întinde pe tine, dacă îi iei lăbuţa, el te va ţine de mână, dacă îl scarpini pe burtă, el se va rostogoli”.

Sperând că cineva îşi va manifesta interesul pentru Speck, ea a postat videoclipul pe pagina sa de Facebook.

Videoclipul cu Speck a atras atenţia organizaţiei „Allie’s Hope For Paws Dog Rescue”, care a făcut toate demersurile pentru a-l pune în legătură pe câinele din adăpost cu un om minunat care a dorit să-l adopte.

„Va ajunge la o fermă de 10 ha unde se se va bucura de dragostea lui Mike, a familiei sale şi a celor doi fraţi!” a scris Wilder pe Facebook. „Suntem atât de încântaţi. Acest videoclip nu a ajutat doar la adopţia lui Speck, dar datorită acestuia şi alţi câini din adăpost şi-au găsit familii iubitoare, iar voluntarii au primit din partea oamenilor cu suflet bun donaţii sub formă de mâncare!”

Imagini cu totul emoționante